Kolminaisuuden päivän messu

su 7.6. kello 11.00
Viheriöivällä maalla yksinäinen kolmiapila, jonka lehdet ovat koristeelliset.
Leppävaaran kirkko

7.6. vietämme Pyhän Kolminaisuuden päivää, ja pyhän aiheena on "Salattu Jumala". Kristillisen uskon mukaan Hän on Isä, Poika ja Pyhä Henki. Messuun voi nyt tulla paikan päälle mukaan. Kokoontumisiin liittyy kuitenkin vielä rajoituksia. Lue lisää alta.

Su 7.6. alkaen Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkossa voi olla paikalla työtekijöiden lisäksi 75 seurakuntalaista (Kirkko&Kaupunki-lehdessä vanhentunut tieto). Ovet aukeavat kello 10.30. Seurakuntalaiset ohjataan kirkkosaliin turvavälit huomioiden.

Sunnuntai 7.6. on kolminaisuuden päivä. Jumala on salattu, mutta Hän on ilmoittanut itsestään Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. - Liturgia ja saarna: Juha-Pekka Rissanen, avustava pappi: Hanni Raiskio, kanttori: Kullervo Latvanen, laulu: Pertti Haapalainen

Kirkkosali ja messun viettäminen on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Hygieniasyistä lastenpaikkaa ei ole eikä myöskään kirkkokahveja. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin. 

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko YouTube-kanavallamme tai seurakunnan Facebook-sivulla. Verkkokirkko julkaistaan sunnuntaisin klo 11 ja jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii. 

Lisäksi sekä Yle radio 1 että Yle TV1 lähettävät joka sunnuntai klo 10 jumalanpalveluksen eri seurakunnista. 

Kokoontumisiin liittyy vielä monia rajoituksia. Nyt elämämme näiden ohjeiden mukaan. Lohdutamme toisiamme ja rohkaisemme luottamaan siihen, että vielä tulee se päivä, kun pääsemme taas vapaasti yhteiseen messuun. Ikävän keskellä on hyvä rukoilla kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta. 


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta