Messu

su 5.7. kello 11.00
Pieni lapsi istuu penkillä raamattu kädessään ja nauraa iloisen vapautuneesti.
Leppävaaran kirkko

5.7. messun aiheena on "Armahtakaa!". Ajaton haaste meille on elää niin kuin opetamme eli osoittaa armollisuutta lähimmäisillemme. Tervetuloa yhteiseen messuun! Kokoontumisiin liittyy kuitenkin vielä rajoituksia. Lue lisää alta.

5. sunnuntaina helluntaista pohdimme armahtamisen merkitystä kristityn elämässä. Keskeinen sanomamme on se, että Jumala armahtaa meidät Jeesuksen sovitustyön tähden. Tämän tulee johtaa siihen, että myös itse elämme armollisesti suhteessa lähimmäisiimme. Tämä toteutuu, kun toimimme rakkaudellisesti ja totuudellisesti.

Messun toimittajat: liturgi Juha-Pekka Rissanen, papin avustaja TK Karoliina Sainio, kanttori-urkuri Pauliina Hyry. Mukana on myös Väentupa 1 -rippikouluryhmä past. Arto Vallivirran johdolla. 

Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkossa voi olla paikalla työtekijöiden lisäksi 75 seurakuntalaista. Ovet aukeavat kello 10.30. Seurakuntalaiset ohjataan kirkkosaliin turvavälit huomioiden.

Kirkkosali ja messun viettäminen on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Hygieniasyistä lastenpaikkaa ei ole eikä myöskään kirkkokahveja. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin.

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko YouTube-kanavallamme tai Facebook-sivullamme. Verkkokirkko julkaistaan sunnuntaisin klo 11 ja jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii.

Lisäksi sekä Yle radio 1 että Yle TV1 lähettävät joka sunnuntai klo 10 jumalanpalveluksen eri seurakunnista.

Kokoontumisiin liittyy vielä monia rajoituksia. Nyt elämämme näiden ohjeiden mukaan. Lohdutamme toisiamme ja rohkaisemme luottamaan siihen, että vielä tulee se päivä, kun pääsemme taas vapaasti yhteiseen messuun. Ikävän keskellä on hyvä rukoilla kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta