Messu

su 12.7. kello 11.00
Kallio, jolla kasvaa muutama mänty. Sininen taivas.
Leppävaaran kirkko

Tervetuloa yhteiseen messuun! Kokoontumisiin liittyy vielä monia rajoituksia. Lue lisää alta. Apostolien päivä. Jeesus lähetti apostolit viemään sanomaa ylösnousseesta Kristuksesta kaikkeen maailmaan. Sanoma on kulkenut ympäri maailman, tänne pohjolaan asti. Meidän vastuullamme on jatkaa tätä tehtävää. Liturgina Timo "Otto" Salo, avustava pappi Juha-Pekka Rissanen, kanttorina Karoliina Ignatius

Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkossa voi olla paikalla työtekijöiden lisäksi 75 seurakuntalaista. Ovet aukeavat kello 10.30. Seurakuntalaiset ohjataan kirkkosaliin turvavälit huomioiden.

Kirkkosali ja messun viettäminen on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Hygieniasyistä lastenpaikkaa ei ole eikä myöskään kirkkokahveja. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin.

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko YouTubessa (https://www.youtube.com/channel/UCL5jxHgvAsqlff3NPe58yTQ ) tai Facebook-sivullamme. Verkkokirkko julkaistaan sunnuntaisin klo 11 ja jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii.

Lisäksi sekä Yle radio 1 että Yle TV1 lähettävät joka sunnuntai klo 10 jumalanpalveluksen eri seurakunnista.

Kokoontumisiin liittyy vielä monia rajoituksia. Nyt elämämme näiden ohjeiden mukaan. Lohdutamme toisiamme ja rohkaisemme luottamaan siihen, että vielä tulee se päivä, kun pääsemme taas vapaasti yhteiseen messuun. Ikävän keskellä on hyvä rukoilla kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta