Messu

su 2.8. kello 11.00
Avoin portti puutarhaan, jossa on paljon kukkia ja muita kasveja. Puutarhan perällä pieni vaja.
Leppävaaran kirkko

Tervetuloa yhteiseen messuun! (rajoituksiin liittyviä ohjeita tarkemmin alla)

"Anna nyt, Kristus, valos meille hohtaa." Nämä virren 484 sanat sopivat hyvin rukoukseksi vaikkapa silloin, kun istuu kirkonpenkissä odottamassa messun alkua. Tänään koko virsi veisataan messussa.

Eläkkeellä oleva pappimme Inkeri Juvela toimittaa messun, avustavana pappina on Arto Vallivrita, kanttorina Pauliina Hyry. Ovella sinua on vastaanottamassa diakoni Riitta Türkmen. Olet sydämellisesti tervetullut!

Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkossa voi olla paikalla työtekijöiden lisäksi 75 seurakuntalaista. Ovet aukeavat kello 10.30.

Kaikki on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Lastenpaikkaa ja kirkkokahveja ei toistaiseksi ole. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin.

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko  Leppävaaran seurakunnan YouTube-kanavalla tai Facebook-sivulla Facebook-sivulla ). Verkkokirkko julkaistaan sunnuntaisin klo 11 ja jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii.

Lisäksi sekä Yle radio 1 lähettää joka sunnuntai klo 10 jumalanpalveluksen eri seurakunnista.

Kokoontumisiin liittyy vielä monia rajoituksia. Nyt elämämme näiden ohjeiden mukaan. Lohdutamme toisiamme ja rohkaisemme luottamaan siihen, että vielä tulee se päivä, kun pääsemme taas vapaasti yhteiseen messuun. Ikävän keskellä on hyvä rukoilla kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

I kappalainen
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: varhaiskasvatus

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Kuoro Kaikille, lauluyhtye Kuiske, lapsikuoro Havina, nuorten ja kouluikäisten musiikkitoiminnan koordinointi.