Messu

su 9.8. kello 11.00
Ojennettu käsi jossa on kaksi kolikkoa.
Leppävaaran kirkko

Tervetuloa yhteiseen messuun! 9.8. aiheena on "Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa". - Kokoontumisiin liittyy vielä monia rajoituksia. Lue lisää alta.

Jokaiselle meistä Jumala on suonut lahjojaan. Seurakunnassa niille on käyttöä yhteiseksi parhaaksemme ja apua tarvitsevien auttamiseksi. Evankeliumi puhuu "leivisköistä", joka on esim. englanniksi käännetty usein sanalla "talentit". Ne voivat tarkoittaa itse kunkin persoonaan liittyviä erityislahjoja ja -taipumuksia tai koulutuksella hankittua osaamista. Tavoite on, että Jeesuksen kautta saatu armo vaikuttaisi käytännössä todellisesti keskellämme.  

Messussa liturgina on past. Juha-Pekka Rissanen, avustavana pappina Inkeri Juvela ja kanttori-urkurina Pauliina Hyry.

Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkossa voi olla paikalla työtekijöiden lisäksi 75 seurakuntalaista. Ovet aukeavat kello 10.30. Seurakuntalaiset ohjataan kirkkosaliin turvavälit huomioiden.

Kirkkosali ja messun viettäminen on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Hygieniasyistä lastenpaikkaa ei ole eikä myöskään kirkkokahveja. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin.

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko YouTubessa (https://www.youtube.com/channel/UCL5jxHgvAsqlff3NPe58yTQ ) tai Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/leppavaaranseurakunta/ ). Verkkokirkko julkaistaan sunnuntaisin klo 11 ja jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii.

Lisäksi sekä Yle radio 1 että Yle TV1 lähettävät joka sunnuntai klo 10 jumalanpalveluksen eri seurakunnista.

Kokoontumisiin liittyy vielä monia rajoituksia. Nyt elämme näiden ohjeiden mukaan. Lohdutamme toisiamme ja rohkaisemme luottamaan siihen, että vielä tulee se päivä, kun pääsemme taas vapaasti yhteiseen messuun. Ikävän keskellä on hyvä rukoilla kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Kuoro Kaikille, lauluyhtye Kuiske, lapsikuoro Havina, nuorten ja kouluikäisten musiikkitoiminnan koordinointi.

Seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5577
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: jumalanpalveluselämä, viestintä, verkkotyö