Luomakunnan sunnuntain messu

su 6.9. kello 11.00
Syksyisellä sänkipellolla kurkia.
Leppävaaran kirkko

Iloitsemme ja kiitämme Jumalan meille antamista lahjoista ja siitä, että meillä on lahjoja, joilla voimme ilahduttaa muita.

Syksyn alkaessa vietämme luomakunnan sunnuntaita. Tässä messussa siunaamme tehtäviinsä heidät, jotka kantavat seurakunnassa vastuuta erilaisissa tehtävissä. Normaalista poiketen emme kutsu heitä nyt alttarin ääreen, mutta Jumalan siunaus ei onneksi ole paikasta riippuvaista.

Messussa mukana diakoni Noora Rajala ja seurakunnassamme diakoniatyön harjoittelu tekevä Niina Laurila. Pappeina Aija Pöyri ja Terttu Laaksonen. Kanttorina Kullervo Latvanen´ja Sari Anetjärvi ilahduttaa laulullaan. Siltakorven Heli on ovella ottamassa vastaan.

Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkkosaliin mahtuu turvavälein 75 seurakuntalaista. Ovet aukeavat kello 10.30. Seurakuntalaiset ohjataan kirkkosaliin turvavälit huomioiden.

Kirkkosali ja messun viettäminen on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Lastenpaikkaa ja kirkkokahveja ei valitettavasti vielä ole. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin.

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko seurakunnan seurakunnan YouTube-kánavalla  tai Facebook-sivulla. Verkkokirkko julkaistaan sunnuntaisin klo 11 ja jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii.

Kokoontumisiin liittyy vielä monia rajoituksia. Nyt elämämme näiden ohjeiden mukaan. Lohdutamme toisiamme ja rohkaisemme luottamaan siihen, että vielä tulee se päivä, kun pääsemme taas vapaasti yhteiseen messuun. Yhdessä rukoilemme kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta.

 


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5577
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: jumalanpalveluselämä, viestintä, verkkotyö