Parisuhteen vuorovaikutuskurssi Villa Hvittorpissa

pe 25.9. kello 18.00 - su 27.9. kello 16.00
kuvassa on rantahiekassa puun lehti, jossa lukee
Hvittorp

KURSSIRYHMÄ ON TÄYNNÄ! Tule mukaan opettelemaan entistä parempia käytäntöjä parisuhteen rakentamiseen ja hyvään kommunikointiin.

Hyvä ja toimiva parisuhde on yksi terveyttä ja hyvinvointia edistävistä tekijöistä. Parisuhteen vuorovaikutuskurssilla mietimme, miten parantaa omaa parisuhdettamme, miten osaisimme keskustella ja riidellä rakentavasti ja miten elää yhdessä niin, että parisuhde paranisi kuin viini vanhetessaan.

Tervetuloa opettelemaan puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja. Kurssilla majoitumme historiallisessa Villassa, mikä luo ainutlaatuiset puitteet viikonlopulle. 

Kurssilla ohjaajina toimivat Parisuhdekeskus Kataja ry:n vertaisohjaajat Sirpa ja Reijo Tuori.

Kurssin hinta Espoon tuomiokirkkoseurakunnan alueella asuville 140 €/pari ja muille 160 €/pari. Hinta sisältää yöpymiset, ruokailut, kurssimateriaalit ja liinavaatteet.  

Kurssille otetaan kuusi paria, etusijalla Espoon tuomiokirkkoseurakunnan alueella asuvat.

Kurssi alkaa pe klo 18 ja päättyy su klo 16.

Tiedustelut  ja ilmoittautumiset viimeistään  31.8.2020: kirsi.kanerva@evl.fi  tai p. 050 511 0165.
 


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Perhetyönohjaaja
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3583
Kirstintie 24
02760 Espoo

Solmuja parisuhteessa -neuvoja, Rikasta minua -parisuhdekurssin ohjaaja, Parisuhteen palikat -kouluttaja, Gordonin "Toimiva perhe" -ohjelman ohjaaja Vastuualue: Perhetyö, parisuhteen, perheen, eron ja kasvatuksen kysymykset sekä retki- ja leiritoiminta