Messu

su 18.10. kello 11.00 - su 18.10. kello 12.15
Mustalle taululle valkoisella liidulla piirretty kala-symboli.
Leppävaaran kirkko

Miten Nepalissa löydetään Jeesuksen luo? Leppävaaran kirkon messu irlantilaisvaikutteisin sävelin.

Johanneksen evankeliumissa kohtaamme parantuneen miehen, joka näki asiat uudella tavalla. Miten Nepalissa löydetään Jeesuksen luo? Musiikissa turvaudumme vähän irlantilaistunnelmiin. Messussa liturgina on Hanni Raiskio, kanttorina Kullervo Latvanen ja avustavana pappina Arto Vallivirta.

Messun toteutukseen osallistuvat myös nimikkolähettimme Elina ja Juha Lind (Nepal, SLS). Lisäksi he kertovat messun jälkeen työstään Nepalissa, josta he palasivat Suomeen menneenä kesänä.

Pienemmille messuvieraille on tarjolla omalle paikalle mukaan otettavaksi kirkkopussukoita, joista löytyy pientä puuhaa messun ajaksi.

Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkkosaliin mahtuu turvavälein 75 seurakuntalaista. Ovet aukeavat kello 10.30. Suosittelemme maskin käyttöä kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Kirkkosali ja messun viettäminen on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin. Kirkkokahveja ei toistaiseksi ole.

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko YouTubessa tai Facebook-sivulla. Verkkokirkko julkaistaan klo 11. Se jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii.

Rohkaisemme toisiamme jaksamaan näiden rajoitusten kanssa. On hyvä rukoilla kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5553
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro, Kirkkokuoro

Seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5572
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: rippikoulutyö

Seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5597
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: kasvatus. Tavoitat myös Snapchatissa: revarto.