Saavu-messu

su 8.11. kello 11.00 - 12.15
Kaksi lasta kävelee, käsi toisen kaulalla. Mustavalkoinen kuva.
Leppävaaran kirkko

SAAVUtettava messu kello 11. Messun toteutuksessa pyritään kaikenlaiseen esteettömyyteen puheiden, virsien ja raamatuntekstien osalta. Mukana messua toteuttamassa on kehitysvammaisten nuortenleirin porukkaa, diakoni Minna Kovalainen, diakoni Ritva Aarnio, erityisnuorisotyönohjaaja Meri Saloila, Kanttori Kullervo Latvanen ja pastori Timo Salo.

Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkkosaliin mahtuu turvavälein 75 seurakuntalaista. Ovet aukeavat kello 10.30. Suosittelemme maskin käyttöä kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Kirkkosali ja messun viettäminen on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin. Kirkkokahveja ei toistaiseksi ole.

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko YouTubessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Verkkokirkko julkaistaan klo 11. Se jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii.

Rohkaisemme toisiamme jaksamaan näiden rajoitusten kanssa. On hyvä rukoilla kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Kappalainen
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5569
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: diakonia, varttuneen väen toiminta, aluevastuu Lintuvaara/Pohjois-Leppävaara