Messu

su 22.11. kello 11.00
Ihminen ojentaa toiselle vesipullon, näkyy vain molempien kädet.
Leppävaaran kirkko

Tervetuloa Leppävaaran kirkkoon!

Messua toteuttamassa Siioninvirsiseurojen väkeä, seurakuntamme nimikkolähetit  Vähäsarjat sekä Yö kirkossa -osallistujia, joten yhdessä monen ikäisten kanssa saamme messun toteuttaa.  Messun saarnassa pääsemme kokemaan miniseurat pienine seurapuheineen ja veisuineen.  Seurapuhujina Erkki Koivusalo, Esa Katajisto ja Jari Vähäsarja.   Pappeina Kaisa Yletyinen ja Juha-Pekka Rissanen, kanttorina Pauliina Hyry. 
Messun jälkeen kirkkosalissa saamme vielä kuulla Sanansaattajien lähettien Eeva ja Jari Vähäsarjan kuulumisia medialähetystyön parista.

Pienemmille messuvieraille on tarjolla omalle paikalle mukaan otettavaksi kirkkopussukoita, joista löytyy pientä puuhaa messun ajaksi.

Leppävaaran kirkossa vietetään messua joka sunnuntai kello 11. Kirkkosaliin mahtuu turvavälein 120 seurakuntalaista. Ovet aukeavat kello 10.30. Suosittelemme maskin käyttöä kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Kirkkosali ja messun viettäminen on järjestetty hygieniasuositukset ja turvavälit huomioiden. Suositamme maskin käyttöä. Mikäli sinulla on pieniäkään flunssaoireita, jää kotiin. Kirkkokahveja ei toistaiseksi ole.

Joka sunnuntai voit osallistua myös Leppävaaran seurakunnan videoituun verkkokirkkoon joko YouTubessa tai Facebook-sivulla. Verkkokirkko julkaistaan klo 11. Se jää molempiin kanaviin, joten voit katsoa sen silloin kun sinulle sopii.

Rohkaisemme toisiamme jaksamaan näiden rajoitusten kanssa. On hyvä rukoilla kotiseurakunnan ja kaikkien leppävaaralaisten puolesta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: hallinto, missiotiimin (papisto & kanttorit) esimiestehtävät.