Sateenkaarijumalanpalvelus striimattuna

la 27.2. kello 17.00 - la 27.2. kello 18.00
Liimattavia tarroja, joissa sanat Rakkaus, Ilo, Rohkeus.
Stiimataan Kallion seurakunnan YouTube-kanavalla, jonne linkki Kallion seurakunnan Facebook-sivulla

Sateenkaarimessua vietetään pääsääntöisesti kuukauden viimeisenä lauantaina Kallion seurakunnan Alppilan kirkossa. Korona-aikana keväällä 2021 messut toimitetaan sanajumalanpalveluksina ja stiimataan Kallion kirkosta ilman kirkossa paikalla olevaa seurakuntaa. Espoon seurakunnat ovat sateenkaarimessujen yhteistyökumppaneita.

2. paastonajan sunnuntai: Rukous ja usko

Saarna: Anne Blomqvist
Liturgia: Sami Suhonen
Kanttori: Kimmo Puunenä

***

Sateenkaarityötä on tehty Helsingin Kallion seurakunnassa vuodesta 1999 alkaen. Sen tavoitteena on mm. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sielunhoidollisiin tarpeisiin vastaaminen ja seurakunnallisen yhteyden kokeminen. Tarkoituksena on antaa seurakunnassa paikka, missä on mahdollisuus kokoontua, tavata toisia samassa elämäntilanteessa ja viiteryhmässä olevia ihmisiä.

Uskomme, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi sulkee piiriinsä kaikenlaiset ihmiset seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä riippumatta, ja että jokaisella on oikeus osallistua omana itsenään kristillisen seurakunnan elämään ja viranhoitoon.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Sateenkaarityöstä vastaa Kallion seurakunnan pastori Jaana Partti jaana.partti@evl.fi

Espoon seurakunnat ovat sateenkaarimessujen yhteistyökumppani. 

Facebook: Kallion seurakunta


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta, Tapiolan seurakunta, Leppävaaran seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta, Olarin seurakunta, Espoon seurakuntayhtymä, Esbo svenska församling