Pääsiäisen ikkunapolku, ajalla 20.3.-8.4.2021

to 8.4. kello 07.30 - 22.00
Lyijyjalkanuket ovat somistuksessa. Jeesus ratsastaa aasilla ja kansa tervehtii häntä.
Espoonlahden kirkko, Kaskikappeli, Soukan kappeli

Espoonlahden kirkon, Soukan kappelin ja Kaskikappelin ikkunoissa on kuvitettuna Raamatun pääsiäiskertomus ja pääsiäiseen liittyviä omatoimisia tehtäviä. Pääsiäisen ikkunapolku etenee Raamatun kertomusten mukaisesti, mutta sopii kaikille katsomuksesta riippumatta. Pysähdy ikkunoiden ääressä ohikulkiessasi!

Tutustu pääsiäisen tapahtumiin turvallisesti! Ikkunapolku kierretään ulkoa käsin. Polulla ei ole henkilöopastusta vaan ohjeet löytyvät ikkunoista ja lisämateriaalia (laululeikkejä) tarvittaessa Seppo-sovelluksesta.

Ikkunoihin saa tutustua oman aikataulun puitteissa, mutta huomioithan, että Espoonlahden kirkolla elintarvikejakelun auto on arkiaamuisin yhden ikkunan edessä klo 10 asti. Samoin Kaskikappelissa omat kerhoryhmämme ovat ulkona klo 9-10 välillä, joten molemmissa paikoissa ikkunoihin tutustuminen on turvallisinta klo 10 lähtien.

Kaskikappelin ikkunapolkuun voi tutustua myös täysin etänä (ks. alta etäkoodi).

Lisätietoja jos haluaa käyttää polulla Seppo-sovellusta:

Huolehdi etukäteen, että laitteesi akku on hyvin ladattu ja sijainti on päällä. Joissakin laitteissa gps-signaali vääristää sijainnin. Helpottaa ehkä tieto, että rastit ovat ikkunoiden lähellä ja etenevät järjestyksessä rakennuksen ympäri. Kannettava bluetooth-kaiutin voi auttaa kuuluvuudessa jos polkua kiertää lapsiryhmän kanssa. Laululeikkejä voi käyttää myös vain taustamusiikkina ja tunnelman luojina.

Mene osoitteeseen play.seppo.io

Koodi Espoonlahden kirkolla (Kipparinkatu 8): 4CGDCC

Koodi Soukan kappelilla (Soukankuja 3): A617G8

Koodi Kaskikappelilla (Kaskipiha 5): 3BGADD (toimii myös etänä koodilla: CD5756)

Valitse kieli, keksi ryhmällesi nimi ja lähde liikkeelle!


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä