Unelmien Liikuntapäivä

ma 10.5. kello 16.00 - 19.00
Unelmien Liikuntapäivän logo.

Perheulkoilun pop-up tapahtumapäivä Espoonlahdessa. Kokoa perhe yhteen, etsi kiva paikka (vaikka oma takapiha, lähimetsä) ja avaa rastirata seppo-sovelluksessa - ja liiku yhdessä perheen kanssa. Unohtamatta eväitä! Maksuttomat eväät tilattavissa seurakunnalta (60:lle ensimmäiselle perheelle).

Vietä unelmien liikuntapäivää yhdessä perheesi kanssa – vapaavalintaisessa ympäristössä. Löydät liikuntapäivän rastiradan play.seppo.io- pelialustalta: kirjoitan kännykän selaimeen play.seppo.io ja syötä koodi 177D94. Rata toimii 7.-16.5. välisenä aikana.

Rataa ei ole sidottu mihinkään tiettyyn paikkaan, joten voit klikata perheesi mukaan vaikka oman kodin takapihalla. Pelissä on liikunta-aiheisia leikkejä, jotka on kätevintä suorittaa luonnon helmassa. Rastit voi avata ja suorittaa vapaavalintaisessa järjestyksessä.

Ja mitä olisi liikuntapäivä ilman eväitä! Tarjoamme maksuttomia eväspusseja 60:lle ensimmäiselle perheelle. Eväspusseja voi tilata 2.5. asti Kati Vilkmanilta, p. 050 466 9128. Eväspussien nouto porrastetusti 10.5. iltapäivän aikana joko Espoonlahden kirkolta, Kaskikappelista tai Soukan kappelista.

Espoonlahden seurakunta on mukana tässä valtakunnallisessa liikuntapäivässä ja osallistuu päivään yhteistyössä Espoon LadunLinkki avautuu uudessa välilehdessä kanssa.

Tiedustelut: Katriina "Kati" Vilkman, katriina.vilkman@evl.fi / 050 466 9128


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Espoon Latu

Ota yhteyttä