Messu Leppävaaran kirkon sisäpihalla

su 13.6. kello 11.00
Piirroskuva jossa polkupyörä ja teksti: Seuraa minua! Terveisin Jeesus.
Leppävaaran kirkko

Tervetuloa messuun kesällä! Kesäkuussa vietämme messua joka sunnuntai klo 11 Leppävaaran kirkon sisäpihalla, satoi tai paistoi.

"Minä seuraan sinua, minne ikinä menetkin." Mihin meitä kutsutaan Jumalan valtakunnassa? Siitä puhetta tänään.

Liturgina Merja Alanne, avustava pappi Kalervo Salo, kanttorina Kullervo Latvanen.  

Kirkon pihalla on muutamia penkkejä. Ota mukaan sateenvarjo aurinko/ sadesuojaksi. Mikäli sinulla on ottaa mukaan oma kevyt retkituoli, niin siitä voi olla iloa. Yhteislaulu ei ole vielä sallittu.

Tämän ulkona vietettävän messun kesto on noin 30min. Mikäli säätila on tavalla tai toisella hankala, tiivistämme messun kestoa olosuhteet huomioon ottaen. Ehtoollista vietämme aina.

Piha ja messu on järjestetty annettujen viranomaisohjeiden mukaisesti. Ulkonakin huolehdimme turvaväleistä toisiimme ja käytämme maskia. Pidetään huolta kaikista koronaan liittyvistä hygieniaohjeista edelleen.

Mikäli koronatilanne ja annetut viralliset koronaohjeet muuttuvat, messujen toteutustapakin muuttuu. Kannattaa siis aina ennen liikkeelle lähtöä tarkistaa messun toteutustapa leppavaaranseurakunta.fi -verkkosivulta.

Huom! Kesäkuun alusta alkaen Leppävaaran kirkon messuja ei suoratoisteta verkkoon.

Joka sunnuntai klo 9 julkaistaan lisäksi Pyhäpuhetta -hartaus Leppävaaran seurakunnan Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessäja Spotifyssa. Tämä audiohartaus on löydettävissä helposti myös verkkosivuiltamme leppavaaranseurakunta.fi -etusivulta.


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä