Messu. "Kutsu Jumalan valtakuntaan"

su 13.6. kello 10.00 - 11.20
voikukka ja sen yksi hahtuva vihreällä taustalla
Espoon tuomiokirkko

Päivän sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää meitä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Minusta ja sinusta on kysymys!

Messun toimittavat pastorit Oiva Hujanen ja Kirsi-Marja Koski. 

Kanttorina on Leena Talvio ja urkurina Markus Malmgren.
Tekstin lukijana on seurakuntalainen, ja ehtoollista nautitaan jo messussa. Kokoontumisrajoitusten vuoksi kirkkoon otetaan korkeintaan 80 henkilöä. 
Viimeisimmät kokoontumisohjeet täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Messu suoratoistetaan Espoon tuomiokirkon Facebookin kautta. Sinun ei tarvitse olla itse rekisteröitynyt Facebookiin. Kun menet katsomaan messun suoratoistoa ja Facebook pyytää kirjautumaan, klikkaa kohtaa "ei vielä".

Klikkaa tästä tuomiokirkon Facebookiin


Järjestäjä

Tuomiokirkko, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Kappalainen
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3908
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Messut ja hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset, sielunhoito ja rukous

Olen toiminut pappina eri tehtävissä alkaen kesästä 1987. Tähän seurakuntaan sain kutsun papiksi 18.4.2001 ja kutsun kappalaiseksi sain vuonna 2005. Tämä työ on kutsumukseni. Erityisesti seurakuntalaisten kanssa yhdessä toteutetut tilaisuudet ja heiltä tullut palaute ovat tuottaneet iloa!

Mistä pidät? Pidän laulamisesta, ulkoilusta ja liikunnasta, Raamatun sanomasta ja ihmisten kohtaamisesta. Kun näen Jeesuksen ja Pyhän Hengen tekevän työtään meissä, se on erityinen ilon aihe.

Mitä työsi sisältää?  Tehtäviini kuuluvat nykyisin Espoon keskuksen hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset ja messut, sekä sielunhoito, ihmisten kohtaaminen, toimistotyö ja rippikoulu.

Kannan huolta, että seurakuntamme pitää esillä sitä hyvää työtä, jota teemme. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä jäseneksi niille, jotka ovat joskus jättäneet jäsenyyden tai eivät ole aiemmin olleet kirkkomme jäseniä.

Lempi raamatunkohtani on: Room.8:28 ”Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.”