Online Alfa

to 16.9. kello 18.00 - 19.30
Pohtiva nainen.

Tervetuloa tutustumismatkalle kristinuskoon Online Alfan kyydissä!

Kaipaatko paikkaa, jossa voisi pohtia elämän suuria kysymyksiä – ryhmää, jossa on välittävä, avoin ja rento ilmapiiri ja jossa ihmiset voisivat vapaasti esittää kysymyksiä ja keskustella niistä muiden kanssa?

Online Alfa -kurssi on tarkoitettu juuri sinulle, joka etsit elämän tarkoitusta, epäilet Jumalan olemassaoloa tai haluat tutustua kristinuskon peruskysymyksiin. Kurssille voit osallistua helposti netin kautta - vaikka kotisohvalta ilman matkustamista.

Tapaamisten teemoja ovat mm:
• Tässäkö tämä elämä on?
• Kuka Jeesus on?
• Miksi Jeesus kuoli?
• Miten on mahdollista uskoa?
• Miten Jumala johdattaa meitä?

Online Alfassa sinulla on mahdollisuus tutkia ja oppia kristinuskon perusteita ja kokea, millaista kristillinen elämä on. Iltojen teemojen alustukset ovat laadukkaita (tekstitettyjä) videoita. Alustuksen jälkeen keskustellaan ryhmässä. Keskustelua ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset. 
Kerran viikossa pidettävien kokoontumisten lisäksi Online Alfan loppupuolella on Alfa -viikonloppu tai Alfa -päivä.

Kysy lisää ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Tapiolan seurakunnan Online Alfa kokoontuu 10 kertaa torstaisin alkaen 9.9. klo 18–19.30 nettiympäristössä (Google Meet). Ryhmän koko on 5-10 henkilöä.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: perhetyöntekijä Kristiina Larjava  kristiina.larjava@evl.fi, 050 3581064
Tutustu Alfaan: Alfan esittelyvideo 1Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Alfan esittelyvideo 2Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta