Arkiretriitti Hvittorpissa

ma 11.10. kello 12.00
Hämärä kuva, nainen juo kahvia, teksti Erilainen Staycation.
Hvittorp

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kaipaatko omaa aikaa? Kaipaatko mahdollisuutta maisemanvaihtoon? Tarvitsetko omaa aikaa ja taukoa kiireestä? Maisemanvaihdosta etätyöhön tai opiskeluun? Hiljaisuutta, että kuulisit tarpeesi ja toiveesi paremmin?

Hvittorpin leirikeskuksessa järjestetään 11.-15.10. arkiretriitti, johon voit tulla etsimään sitä, mitä tarvitset haluamaksesi ajaksi.

Voit varata yhden tai useamman yön haluamanasi ajankohtana. Hinta on 43e /vuorokausi (klo 11.00 – 11.00). Saapuessasi paikalle, on kaikki valmiina sinua varten. Hintaan sisältyy oma huone, jossa vuodevaatteet valmiina ja päivän ateriat. Sauna lämpiää joka ilta.


Retriitissä voit käyttää ajan haluamallasi tavalla. Voit halutessasi osallistua päivittäisiin hartaushetkiin, viettää aikaa hiljentyen, mietiskellen ja Hvittorpin kauniissa lähiluonnossa liikkuen tai vaihtaen ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Mikäli ilmoitat useamman henkilön samalla lomakkeella, majoitutte samassa huoneessa samana ajankohtana. Retriitti laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Retriitti toteutuu, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi info lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautuminen 30.8.-27.9.


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä

aikuis- ja kouluyhteistyön sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo