Jumalan johdatus -sarja

ke 20.10. kello 18.00 - 20.00
näkymä metsästä kohti järveä, etualalla seisoo iso puinen risti
Suvelan kappeli

Mietitkö, miten Jumala johdattaa sinua?

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Jumalan johdatuksesta. Illan opetuksen alustaa raamattukouluttaja Hannu Äimänen Helsingin Raamattukoulusta. Tiedusteluihin vastaa pastori Oiva Hujanen, p. 0405269096.

Jos haluat osallistua tilaisuuteen kotoa Teamsin kautta, lähetä siitä sähköpostia: oiva.hujanen(at)evl.fi

Iltateetä tarjolla, vapaaehtoinen kahviraha Helsingin Raamattukoulun hyväksi.

 


Järjestäjä

Suvelan kappeli, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Kappalainen
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3908
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Messut ja hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset, sielunhoito ja rukous

Olen toiminut pappina eri tehtävissä alkaen kesästä 1987. Tähän seurakuntaan sain kutsun papiksi 18.4.2001 ja kutsun kappalaiseksi sain vuonna 2005. Tämä työ on kutsumukseni. Erityisesti seurakuntalaisten kanssa yhdessä toteutetut tilaisuudet ja heiltä tullut palaute ovat tuottaneet iloa!

Mistä pidät? Pidän laulamisesta, ulkoilusta ja liikunnasta, Raamatun sanomasta ja ihmisten kohtaamisesta. Kun näen Jeesuksen ja Pyhän Hengen tekevän työtään meissä, se on erityinen ilon aihe.

Mitä työsi sisältää?  Tehtäviini kuuluvat nykyisin Espoon keskuksen hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset ja messut, sekä sielunhoito, ihmisten kohtaaminen, toimistotyö ja rippikoulu.

Kannan huolta, että seurakuntamme pitää esillä sitä hyvää työtä, jota teemme. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä jäseneksi niille, jotka ovat joskus jättäneet jäsenyyden tai eivät ole aiemmin olleet kirkkomme jäseniä.

Lempi raamatunkohtani on: Room.8:28 ”Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.”