Sateenkaarimessu

la 27.11. kello 17.00 - 19.00
sateenkaaren värit villalankakerissä
Alppilan kirkko, Kotkankatu 2, 00510 Helsinki

Sateenkaarimessua vietetään pääsääntöisesti kuukauden viimeisenä lauantaina Alppilan kirkossa. Messujen "kotipesä" on Helsingin Kallion ev.-lut. seurakunta. Espoon seurakunnat ovat sateenkaarimessujen yhteistyökumppaneita.

1. adventtisunnuntai: Kuninkaasi tulee nöyränä

Saarna Mio Kivelä

Messuissa aina mukana kanttori Kimmo Puunenä ja Ääniset-messulaulukuoro.

Messujen jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa.

***

Sateenkaarityötä on tehty Helsingin Kallion seurakunnassa vuodesta 1999 alkaen. Sen tavoitteena on mm. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sielunhoidollisiin tarpeisiin vastaaminen ja seurakunnallisen yhteyden kokeminen. Tarkoituksena on antaa seurakunnassa paikka, missä on mahdollisuus kokoontua, tavata toisia samassa elämäntilanteessa ja viiteryhmässä olevia ihmisiä.

Uskomme, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi sulkee piiriinsä kaikenlaiset ihmiset seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä riippumatta, ja että jokaisella on oikeus osallistua omana itsenään kristillisen seurakunnan elämään ja viranhoitoon.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Sateenkaarityöstä vastaa Kallion seurakunnan pastori Jaana Partti jaana.partti@evl.fi

Espoon seurakunnat ovat sateenkaarimessujen yhteistyökumppani. 

Facebook: Kallion seurakunta


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta, Tapiolan seurakunta, Leppävaaran seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta, Olarin seurakunta, Espoon seurakuntayhtymä, Esbo svenska församling