Lauluyhtye Laetificus 20-vuotisjuhlakonsertti

ti 30.11. kello 18.00
Lauluyhtye Laetificus.
Otaniemen kappeli

Laetificuksen konsertissa kuullaan parhaat palat lauluyhtyeen kaksi vuosikymmentä kestäneen toiminnan ajalta

Tapiolan seurakunnassa perustettiin vuonna 2001 entisistä nuortenkuorolaisista koostuva nuorten aikuisten lauluyhtye, mikä sai nimekseen Laetificus - iloa tuova...

Kahden vuosikymmenen ajan tämä nuorista sitoutuneistanoin noin 10-12 naislaulajasta koostuva ryhmä on tuonut iloa niin Tapiolan seurakunnan jumalanpalveluselämään kuin myös ystävyysseurakuntiin Virossa ja Unkarissa, vuosien myötä Laetificus on vieraillut säännöllisesti myös sairaaloissa ja hoivakodeissa sekä monien ihmisten perhejuhlissa. Iloa on tuonut lauluyhtyeen monipuolinen ohjelmisto, raikkas suomigospel sekä negrospirituaalit ja myös vironkielinen ohjelmisto ja laajempikin ohjelmisto esitystilanteen mukaan.

Laetificus on tehnyt yhden CD-levyn "Laulu laulustasi" Tapiolan seurakunnan kustantamana, se äänitettiin ja ilmestyi vuoden 2017 aikana. Levyä on saatavilla 20v-konsertin yhteydessä. Levyn teon jälkeen ryhmän kanttorivetoinen toiminta vaihtui itsenäisesti kokoontuvan lauluyhtyeen toiminnaksi.
 

Laeteificusta pyydetään esiintymään perhejuhliin, häihin, syntymäpäiville, kastejuhliin, jne, myös Espoon kaupungin tapahtumissa ryhmä on esiintynyt useasti. Kotipesänä toimii edelleen Tapiolan seurakunta, jonka tiloissa ryhmä voi harjoitella ja jonka messuissa ryhmä esiintyy kausittain.
 

Nyt Laetificusta pääsee kuulemaan 20 v-uhlakonsertissa Otaniemen kappelissa. Tervetuloa!

Konsertin tarkemmat tiedot täsmentyvät marraskuun aikana.

 

Espoossa 4.11.2021
Liisa Malkamäki, Tapiolan kanttori,
Laetificus -lauluyhtyeen perustaja


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta