Vettä vai viiniä? Messu

su 16.1. klo 11.00

Leppävaaran kirkko

Vedestä viiniksi? Ihmisestä Jumalaksi? Voima ja kunnia vai heikkous ja nöyryys? Mikä teki Jeesuksesta niin erikoisen, että häntä lähdettiin seuraamaan suurin joukoin? Miksi meidän tulisi tänään seurata Jeesusta ja tunnustaa hänet Herraksi?

Tervetuloa messuun Leppävaaran kirkkoon! 
Messun teema liittyy Jeesuksen kahteen olemukseen. Toisaalta hän oli ihan tavallinen ihminen, kuin yksi meistä. Kuitenkin hän oli myös jotain ihan muuta, Jumalan itsensä lähettämä, Hänen oma poikansa. Mitä Jeesuksen jumalallinen olemus meille tänään, yli 2000 vuotta myöhemmin, tahtoo kertoa?

Liturgina Piia Ahtee, avustavana pappina Jukka Raunu. Kanttorina Kullervo Latvanen, laulajavieraana Sari Anetjärvi. Mukana myös Niko ja Tarja Huttunen. 

Koronarajoitteiden vuoksi kirkossa voi olla kerralla maksimissaan 30 seurakuntalaista. Ehtoollista jaetaan myös messun päätyttyä, klo 12-13 seurakuntasalin puolella. Lisäksi messu striimataan suorana lähetyksenä Leppävaaran seurakunnan YouTube-kanavalle.

Pienemmille messuvieraille on tarjolla omalle paikalle mukaan otettavaksi kirkkopussukoita, joista löytyy pientä puuhaa messun ajaksi. Kirkkosalissa on myös lastenpaikka.

Messu kestää vajaan tunnin.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5577
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: jumalanpalveluselämä, viestintä, verkkotyö