Walk in -terapiapäivystys

pe 27.5. klo 13.00 – 16.00
nuori nainen istuu, nojaa kämmeneensä ja katsoo toiveikkuutta katseessaan kohti ikkunaa. Vieressä on keltainen Walk in -terapian logo.

Viherlaakson kappeli

Hei sinä 16-29-vuotias! Tule juttelemaan Viherlaaksoon yhden kerran terapiaan. Se on ilmaista eikä sinne tarvitse varata aikaa.

Mistä tässä on kyse?  Walk in -terapiq on kertaluonteista keskusteluapua ratkaisukeskeisen terapian menetelmin. Tule tapaamiseen, niin mietitään, mikä olisi hankalin asia, jonka helpottaminen toisi kevennystä mielellesi. Etsitään yhdessä ratkaisuvaihtoehtoja ja pohditaan, mikä auttaisi katsomaan tulevaisuutta toiveikkaampana. Walk in on matalan kynnyksen nopeaa tukea. 

Maksaako se ja pitääkö sinne varata aika? Walk in -terapia on anonyymiä ja ilmaista. Siihen ei tarvita lähetettä eikä ajanvarausta.

Kenelle Walk in -terapia on tarkoitettu? Terapia on tarkoitettu kaikille noin 16-29-vuotiaille, jotka kaipaavat juttuseuraa erilaisissa elämän hankaluuksissa, kriiseissä tai vaikkapa tunne-elämän kysymyksissä.

Milloin ja missä? Walk in -terapian vastaanottoaika on perjantaisin klo 13–16 niin, että vielä klo 16 voi tulla juttelemaan. Kevään 2022 aikana vastaanottoja pidetään ajalla 11.3. –3.6.2022. Tapaamispaikka on Viherlaakson kappeli, jonne on hyvät julkisen liikenteen yhteydet niin Leppävaaran, Espoon keskuksen ja Pohjois-Espoon kuin Kauniaistenkin suunnalta.

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Katso lisää Walk in -terapiasta Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoon seurakunnat

Ota yhteyttä

Kappalainen
Laaksolahden kappeli Tuomiokirkkoseurakunta Viherlaakson kappeli
09 8050 3916
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Vastuualue: Viherlaaksolahti, esimies