Soiva kesäpäivä -Sini Huopaniemi, urut

ke 20.7. klo 12.00

Leppävaaran kirkko

Urkuenergiaa kesäpäivään

Soiva kesäpäivä -konsertissa virkistytään urkuenergialla. Nuori leppävaaralaislähtöinen urkuri Sini Huopaniemi esittelee nuottisalkkunsa aarteita säveltäjiltä J.S. Bach, G. Böhm, S. Karg-Elert ja A.G. Ritter.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu Ukrainen hyväksi.

Sini Huopaniemi (s. 2002) aloitti urkujensoiton pedioppilaana Sibelius-Akatemiassa vuonna 2017 ja jatkoi myöhemmin Sibelius-Akatemian nuorisokoulutukseen pääaineenaan urut ja toisena instrumenttinaan cembalo.

Syksyllä 2022 Huopaniemi aloittaa Sibelius-Akatemian täysipäiväisenä opiskelijana pääaineenaan urut. Opettajinaan hänellä ovat uruissa Markku Hietaharju ja Markku Mäkinen. Aikaisemmin hän on opiskellut urkuja Ville Urposen ja cembaloa Anssi Mattilan ja Elina Mustosen johdolla. Huopaniemi on osallistunut mm. Ton Koopmanin, Daniel Zaretskyn, Balint Karosin ja Pieter van Dijkin mestarikursseille. Hän on suorittanut C-tutkinnon sekä uruista että cembalosta.

Urkujen ja cembalon lisäksi Huopaniemi opiskelee myös klassista laulua.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5536
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: A-kanttori, musiikin työalavastuu ja konserttitoiminta

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Kuoro Kaikille, lauluyhtye Kuiske, lapsikuoro Havina, nuorten ja kouluikäisten musiikkitoiminnan koordinointi, jumalanpalveluselämän kehittäminen ja koordinointi