Bible Händel: Händelin aarioita Raamatun kertomusten pohjalta

la 13.8. klo 15.00

Kauklahden kappeli

Linnéa Casserly, sopraano ja nokkahuilu; Teppo Lampela, altto; Katri Tikka barokkiharppu. Konsertin yhteydessä Uzi Varonin valokuvanäyttely "Heroines".

Linnéa Casserly on norjalaissyntyinen sopraano ja nokkahuilisti. Linnéa on erikoistunut barokkiin ja uuteen musiikkiin. Hän on laulanut lukuisten keskeisten kirkkomusiikkiteosten sopraanosolistina (mm. Händel: Messias, Bach: Jouluoratorio, Johannespassio ja Matteuspassio, Mozart: Requiem ja
C-mollimessu sekä Schubert: Messu G-duuri). Suomessa hän esiintyy paitsi solistina, myös Helsingin Kamarikuoron riveissä. Vuonna 2021 hän esiintyi HKK:n solistina Arvo Pärtin Passion esityksessä ja taltioinnissa sekä Autuus -oopperassa.

Kontratenori, musiikin maisteri Teppo Lampela esiintyy kontratenori- ja baritonisolistina erityisesti barokkimusiikin ja uuden musiikin tulkkina, johtaa helsinkiläisiä Kansalliskuoroa sekä Helsingin Lauluveljiä sekä toimii Muntra Musikantenin sekä Polyteknikkojen kuoron äänenmuodostajana.
Hän tekee töitä myös muiden kuorojen ja lauluyhtyeiden kouluttajana ja levyjen taiteellisena tuottajana. Hänen esiintymisareenoitaan ovat olleet laajalti maamme musiikkifestivaalit ja yhteistyökumppaneitaan sinfonia- ja barokkiorkesterit sekä -yhtyeet. Teppo Lampela voitti kontratenorina Lohjan tenorikilpailun vuonna 2005.

Katri Tikka on espoolainen harpisti ja barokkiharpisti. Hän esiintyy säännöllisesti suomalaisten orkesterien riveissä sekä kamarimuusikkona. Barokkiharpistina Katri esiintyy yhdessä Linnéa Casserlyn kanssa duolla Korppi ja muratti. Duo esiintyi Suvisunnuntain iltamusiikissa kesällä 2021, ja toukokuussa 2022 Korppi ja muratti vierailee Oulun Vanhan Musiikin Viikoilla. Katria kuultiin myös YLE TV 1:llä jouluina 2020 ja 2021 Diandran ja Aarnen joulukonsertissa. Hän esiintyy usein myös pääkaupunkiseudun seurakuntien tilaisuuksissa, kuten jouluyön messuissa Espoon Tuomiokirkossa 2019-2021.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

Kuva: Uzi Varon

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoon seurakuntayhtymä, Kauklahden kappeli, Tuomiokirkkoseurakunta