Soiva kesäpäivä -Bible Händel

ke 17.8. klo 12.00

Leppävaaran kirkko

Händeliä raamatun pohjalta

Soiva kesäpäivä -sarjan päätöskonsertissa kuullaan raamatun kertomuksiin pohjautuvia Händelin oratorioaarioita.

Teppo Lampela, altto, Linnéa Casserly, sopraano ja nokkahuilut, Katri Tikka, barokkiharppu.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

 

 

Esittelytekstit 

 

Linnéa Casserly on norjalaissyntyinen sopraano ja nokkahuilisti. Linnéa on erikoistunut barokkiin ja uuteen musiikkiin. Hän on laulanut lukuisten

keskeisten kirkkomusiikkiteosten sopraanosolistina (mm. Händel: Messias, Bach: Jouluoratorio, Johannespassio ja Matteuspassio, Mozart: Requiem ja C-mollimessu sekä Schubert: Messu G-duuri). Suomessa hän esiintyy paitsi solistina, myös Helsingin Kamarikuoron riveissä. Vuonna 2021 hän esiintyi HKK:n solistina Arvo Pärtin Passion esityksessä ja taltioinnissa sekä Autuus -oopperassa.

 

Kontratenori, musiikin maisteri Teppo Lampela esiintyy kontratenori- ja baritonisolistina erityisesti barokkimusiikin ja uuden musiikin tulkkina, johtaa helsinkiläisiä Kansalliskuoroa sekä Helsingin Lauluveljiä sekä toimii Muntra Musikantenin sekä Polyteknikkojen kuoron äänenmuodostajana. Hän tekee töitä myös muiden kuorojen ja lauluyhtyeiden kouluttajana ja levyjen taiteellisena tuottajana. Hänen esiintymisareenoitaan ovat olleet laajalti maamme musiikkifestivaalit ja yhteistyökumppaneitaan sinfonia- ja barokkiorkesterit sekä -yhtyeet. Teppo Lampela voitti kontratenorina Lohjan tenorikilpailun vuonna 2005.

 

Katri Tikka on espoolainen harpisti ja barokkiharpisti. Hän esiintyy

säännöllisesti suomalaisten orkesterien riveissä sekä kamarimuusikkona. Barokkiharpistina Katri esiintyy yhdessä Linnéa Casserlyn kanssa duolla nimeltä Korppi ja muratti. Duo esiintyi Suvisunnuntain iltamusiikissa kesällä 2021, ja toukokuussa 2022 Korppi ja muratti vieraili Oulun Vanhan Musiikin Viikoilla.

Katria kuultiin myös YLE TV 1:llä jouluina 2020 ja 2021 Diandran ja Aarnen joulukonsertissa. Hän esiintyy usein pääkaupunkiseudun seurakuntien tilaisuuksissa, kuten jouluyön messuissa Espoon Tuomiokirkossa 2019-2021.

 

 

 

 

 

 

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5536
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: A-kanttori, musiikin työalavastuu ja konserttitoiminta

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5553
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran Kirkon Kamarikuoro, Kirkkokuoro, lauluyhtye Moodi, vaskiyhtye Pilgrim Brass.