Hääyö

pe 26.8. klo 20.00
Mies on juhlapuku päällä.

Espoonlahden kirkko

Helposti ja ilman häästressiä naimisiin! Hääyö on mahdollisuutesi matalan kynnyksen kirkkohäihin. Ilmoittaudu rohkeasti tai vinkkaa ystävälle!

Haluatko kirkossa naimisiin, mutta et tehdä valtavia hääjärjestelyjä? Vai haluatko karata salaa naimisiin?

Nyt se onnistuu! Elokuun viimeisenä perjantaina, 26.8.2022 pääsee Espoonlahden kirkossa naimisiin helposti, mutta arvokkaasti. Hääyö alkaa klo 20.00, pareja vihitään puolen tunnin välein puoleen yöhön asti. Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa kakkukahvit hääparille ja kymmenelle häävieraalle. Tarvittaessa meiltä löytyy myös kaksi todistajaa, jos tulette paikalle ihan vain kahdestaan.

Ilmoittautumiset to 18.8.2022 mennessä Espoon palvelukeskuksen kautta joko puhelimitse 09 8050 2601 (maanantai-tiistai klo 9-15, keskiviikko-torstai klo 9-12, perjantaisin suljettu) TAI sähköpostitse varauspalvelut.espoo@evl.fi

Tarvitset mukaan ainoastaan: tulevan puolisosi ja sormuksetavioliiton esteettömyystodistuksen, molempien henkilöllisyystodistukset. Esteettymyystutkinta tehdään, jotta varmistutaan avioliiton laillisuudesta. Ohjeet esteiden tutkimiseen: Avioliiton esteiden tutkinta ja esteettömyystodistus - evl.fi.

Kuva: Sini Pennanen 2016

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä

hallintokappalainen
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo