Retriitti – ilm. viim. 26.8.

pe 2.9. klo 18.00 – su 4.9. klo 15.00

Hvittorp

Hiljaisuus on yksi mahdollisuus kuunnella oman elämänsä sydänääniä, levähtää suorituspaineiden keskellä ja olla rauhassa Jumalan edessä.

Sana "retriitti" tulee englannin kielen sanasta "retreat", joka merkitsee vetäytymistä erilleen, takaisin.

Hiljaisuus on lempeä olotila, kun sille antaa vain luvan. Kun muut äänet vaimenevat, sinulle itsellesi jää tilaa. Hiljaisuudessa voit tutkia, miten juuri nyt jaksat ja mitä sinulle kuuluu.

Retriitti järjestetään Villa Hvittorpissa ja sivutaloissa 2.–4.9. Retriitti alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 15.
Ilm. sähköisesti viim. pe 26.8. tämän linkin kautta. Tied. retriitin ohjaaja Ossi Tervonen, 040 525 0251, ossi.tervonen@evl.fi.

Retriitin järjestää Tapiolan seurakunta.

Retriitin hinnat
- Espoolaisille 90 €
- Muille kuin espoolaisille: 140 €
- Opiskelijoille 45 €. 

Hinta sisältää täysihoidon ja majoituksen yhden hengen huoneessa sekä liinavaatteet. Peruutuspaikkoja ja maksuavustusta voi tiedustella ohjaajilta. retriitin kohdalla mainitaan, jos hinta poikkeaa näistä.

Ilmoittautuminen on sitova. Perua voi ilman kustannuksia viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua. Myöhemmin peruutetuista varauksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan täysi maksu. Sairaustapauksissa (lääkärintodistus) koko maksu palautetaan/maksua ei peritä.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoon seurakunnat

Ota yhteyttä

Kappalainen
Tapiolan seurakunta
09 8050 4454
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Julistus tiimin esihenkilö. Hallinto ja kriisityö.

Lisätietoja: Pappina Tapiolan seurakunnassa vuodesta 2003.