Arjen irtiotto Hvittorpissa

ma 19.9. klo 14.30

Hvittorp

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaipaatko omaa aikaa? Taukoa kiireestä? Maisemanvaihdosta etätyöhön, kotioloihin tai opiskeluun?

Arjen irtiotto -retriitti 19.-23.9.2022 Hvittorpin kurssikeskuksessa Kirkkonummella.

Voit varata yhden tai useamman yön haluamanasi ajankohtana. Vuorokausihinta on 43 € (klo 10 – klo 10). Huom. ma klo 14.30 – ti klo 10, hinta 35 €. Hintaan sisältyy oma huone, liinavaatteet, ateriat ja iltasauna.

Retriitti on tapa toteuttaa rauhoittumista keskellä arjen kiireitä. Tässä retriitissä voit vetäytymisen ohella tehdä esimerkiksi etätyötä.

Vapaaehtoisia hiljentymishetkiä on kolme: aamulla virsilaulua ja muuta musiikkia, keskipäivällä virikepuhe, päivällisen jälkeen iltameditaatio.

Vaikka retriitin luonteeseen kuuluu hiljentyminen ja sisäänpäin kääntyminen, tämä retriitti ei ole kuitenkaan hiljaisuuden retriitti. Voit olla vuorovaikutuksessa toisten ihmisten ja luonnon kanssa itsellesi sopivalla tavalla. Hvittorpin kaunis ympäristö sopii mainiosti ulkoiluun.

Mikäli ilmoitat lisähenkilön samalla lomakkeella, majoitutte samassa huoneessa ja samoina päivinä. Retriitti laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Sitova ilmoittautuminen 8.8.-7.9.2022 välisenä aikana verkossa. Mikäli peruutat ennen 11.9., veloitetaan maksusta 50 %. Sen jälkeen perutuista veloitetaan koko maksu. Mahdollisuus anoa maksualennusta tai -vapautusta.

Etusijalla ovat ensikertalaiset. Vahvistamme paikat ilmoittautumisen päätyttyä. Sen jälkeen retriittiin valitut saavat lisätietoa ohjelmasta.

Tiedustelut ja peruutukset: inkeri.oinonen@evl.fi, 050 583 6883.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä

julistustyön kappalainen, aikuiset
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo
aikuis- ja kouluyhteistyön sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo