Luojan luomaa - tapahtuma eläkeläisille Olarin kirkolla

ti 4.10. klo 10.00

Olarin kirkko

Voimaannu sanasta, musiikista, liikkeestä, taiteesta, hyvästä ruoasta ja muiden seurasta!

Tervetuloa eläkeläisille suunnattuun tapahtumaan Olarin kirkolle!

Aloitamme päivän yhteisellä messulla klo 10 ja päätämme klo 14.15 alkavaan kahvi- ja musiikkihetkeen. Aamupäivällä pastori Anu Morikawa kertoo, miten luonto ja hengellisyys liittyvät toisiinsa ja iltapäivällä sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin pajoihin oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan.

Pajoissa on mahdollisuus osallistua yhteislauluun Taize-laulujen tai Siioninvirsien merkeissä, tutustua hiljaisuuden joogaan, ihastella Espoon seurakuntien ikonimaalareiden ikoneita ja halutessasi voit tehdä taidetta itsekin Aarne Laasosen vetämässä taidepajassa. Kirkon pihamaalla voit hiljentyä pienellä pyhiinvaelluksella kappalainen Marianne Tiihosen johdolla. 

Hiljaisuuden joogaan ja taidepajaan otetaan max. 8 henkilöä/ryhmä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan jompaan kumpaan pajaan, varaathan paikkasi ilmoittautumisen yhteydessä. Muut pajat ovat avoimia.

Tervetuloa mukaan! 

Tapahtumaan on järjestetty ilmainen bussikuljetus Leppävaara-Tapiola ja Espoonlahti-Tuomiokirkko seurakunnan alueelta. Lisätiedot aikatauluista ilmoittautumisen yhteydessä.

Päivän hinta 15€ sisältäen lounaan, kahvin ja ohjelman. Maksuun voi hakea diakonia-avustusta taloudellisin perustein.

Ilmoittautumiset ja allergiat ruokailua varten 20.9. mennessä Minna Martiskainen p. 050 3307129 tai minna.martiskainen@evl.fi, Ritva Aarnio p. 040 7347715 tai ritva.aarnio@evl.fi ja Katja Karvinen p. 040 5937386 tai katja.karvinen@evl.fi.

HUOM! Muutokset päivän sisällössä mahdollisia.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoon seurakuntayhtymä, Leppävaaran seurakunta, Olarin seurakunta, Tapiolan seurakunta