Laskiaissunnuntain messu

su 19.2. klo 10.00

Espoon tuomiokirkko

Pääsiäiseen laskeutuminen alkaa. Tervetuloa messuun!

Urkurina William Häggblom, kanttorina Teemu Suominen. Liturgian toimittaa Oiva Hujanen ja messussa avustaa Reetta Ikonen. Risto Sepposen messuryhmä avustaa.

Jumalan Rakkauden uhritie on käsikirjan antamana aiheena. Ajattelemme edessä olevaa pääsiäistä edeltävää aikaa. Rakkaudesta on kyse erityisesti silloin, kun toinen kärsii ja rakastaa toista kivusta tai kärsimisestä huolimatta. Kristuksen uhria katselemme, kun paastonaika alkaa.

Tänään kolehti kerätään Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon, jonka avulla tuetaan Syyrian maanjäristyksen uhreja.
Helmikuun alussa tapahtuneet maanjäristykset ovat aiheuttaneet valtavaa tuhoa Syyrian pohjoisosissa ja Turkissa. Maanjäristys on romahduttanut rakennuksia ja kuolleiden ja loukkaantuneiden määrä on suuri.
Alueella on hyvin kylmä, ja rakennusten sortumisvaaran vuoksi moni maanjäristystä paennut joutuu oleskelemaan nyt ulkona. Tarvitaan lämpimiä vaatteita, huopia ja suojaa, jotta uhrit selviytyvät talvesta.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuomiokirkko, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Kappalainen
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3908
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Messut ja hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset, sielunhoito ja rukous

Olen toiminut pappina eri tehtävissä alkaen kesästä 1987. Tähän seurakuntaan sain kutsun papiksi 18.4.2001 ja kutsun kappalaiseksi sain vuonna 2005. Tämä työ on kutsumukseni. Erityisesti seurakuntalaisten kanssa yhdessä toteutetut tilaisuudet ja heiltä tullut palaute ovat tuottaneet iloa!

Mistä pidät? Pidän laulamisesta, ulkoilusta ja liikunnasta, Raamatun sanomasta ja ihmisten kohtaamisesta. Kun näen Jeesuksen ja Pyhän Hengen tekevän työtään meissä, se on erityinen ilon aihe.

Mitä työsi sisältää?  Tehtäviini kuuluvat nykyisin Espoon keskuksen hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset ja messut, sekä sielunhoito, ihmisten kohtaaminen, toimistotyö ja rippikoulu.

Kannan huolta, että seurakuntamme pitää esillä sitä hyvää työtä, jota teemme. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä jäseneksi niille, jotka ovat joskus jättäneet jäsenyyden tai eivät ole aiemmin olleet kirkkomme jäseniä.

Lempi raamatunkohtani on: Room.8:28 ”Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.”