Arjen irtiotto -retriitti Hvittorpissa

ma 24.4. klo 14.00
Ihminen kahvikuppi kädessä ikkunan edessä. Takaa paistaa aurinko.

Hvittorp

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaipaatko hiljaisuutta? Taukoa kiireestä ja omaa aikaa? Rauhaa etätyöhön tai opiskeluun? Kevääseen heräävä luonto odottaa Sinua Hvittorpin leirikeskuksessa Kirkkonummella.

Arjen irtiotto -retriitti 24.-28.4.2023 Hvittorpin kurssikeskuksessa Kirkkonummella. 

Retriitti on tapa rauhoittua keskellä arjen kiireitä ja varata tilaa sille, mitä tarvitsee.  Tässä retriitissä voit vain levätä ja kuunnella itseäsi, mutta voit myös tehdä töitä tai opiskella. 

Retriitin arkea rytmittävät vapaaehtoiset hiljentymishetket. Aamulla on meditatiivinen virsihetki, keskipäivällä lyhyt virikepuhe ja illalla äänimaljarentoutus tai meditaatio.Iltapäivällä on mahdollisuus osallistua lyhyisiin ohjelmahetkiin. Luvassa mm. meditatiivista kirjoittamista ja hiljaisuuden maalausta. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Hetket kestävät 15–45 min sisällöstä riippuen. 

Vaikka retriitin luonteeseen kuuluu hiljentyminen ja itsensä kuuntelu, tämä retriitti ei ole kuitenkaan hiljaisuuden retriitti. Voit olla vuorovaikutuksessa toisten ihmisten ja luonnon kanssa itsellesi sopivalla tavalla.  

Voit varata yhden tai useamman yön haluamanasi ajankohtana. Vuorokausihinta on 43 € , johon sisältyy oma huone, liinavaatteet, täysihoito ja iltasauna. 

Mikäli ilmoitat toisen henkilön samalla lomakkeella, majoitutte samassa huoneessa samoina päivinä. Retriitti laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Sitova ilmoittautuminen 11.4.2023 mennessä tällä lomakkeella. Mikäli peruutat ennen 16.4., veloitetaan maksusta 50 %. Tämän jälkeen perutut ilmoittautumiset veloitetaan kokonaan. Mahdollisuus anoa maksualennusta tai -vapautusta. 

Vahvistamme paikat ilmoittautumisen päätyttyä, jolloin retriittiin valitut saavat lisätietoa ohjelmasta. Paikalle tullaan omilla kyydeillä. Masalan juna-asemalta Hvittorpiin on matkaa n. 4 km. 
 
Huoneen saa käyttöön klo 10, huoneen luovutus klo 10. (poikkeuksena ma klo 14.30 – ti klo 10, hinta 35 €).  

Tiedustelut ja peruutukset: inkeri.oinonen@evl.fi, 050 583 6883. 

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä

julistustyön kappalainen, aikuiset
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo
aikuis- ja kouluyhteistyön sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo