Millenniaalien polut – kirkon tulevaisuus

ti 16.5. klo 9.00 – 12.00
Kuvassa kerrostaloja ja mainoskyltti, Milleneniaalien polut -kiertue. Y- ja z-sukupolvien ihmislähtöinen, merkityksellinen ja moninainen kirkko. Tulossa kaupunkiisi.

Millenniaalit ja -z-sukupolviset ovat kirkon tulevaisuus.

Millenniaalien polut -asiakirja on Kirkkohallituksen keväällä 2023 julkaisema apuväline seurakunnille 20–40-vuotiaiden millenniaali- ja z-sukupolveen kuuluvien aikuisten parissa tehtävään työhön. Asiakirja piirtää kuvan nuorten sukupolvien elämästä ja suhteesta kirkkoon. Se antaa myös tukea ja vinkkejä siihen, kuinka kirkko voisi olla heidän elämässään merkityksellinen ja kuinka millenniaalit ja z-sukupolviset voivat rakentaa tulevaisuuden kirkkoa.

Asiakirjan julkaisua siivittämään jalkaudumme ympäri Suomen eri hiippakuntiin Millenniaalien polut -kiertueelle. Ensimmäinen etappi on Espoossa toukokuussa. 

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan millenniaalien poluista Espoon Tapiolan kirkkoon tiistaina 16.5.2023. Kutsu on avoin kaikille kiinnostuneille, olit sitten töissä hiippakunnan alueella seurakunnassa, kirkon luottamushenkilö tai muuten kiinnostunut kirkon tulevaisuudesta. Päivän aikana järjestetään kaksi samansisältöistä seminaaria, joissa pureudutaan asiakirjan teemoihin monesta eri kulmasta. Paikalla on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa niin aamulla kuin iltapäivällä puoli tuntia ennen seminaarin alkua.

Seminaariin klo 9.00–12.00 tai klo 13.00–16.00 ilmoittaudutaan tällä lomakkeella

Lämpimästi tervetuloa!

Seminaarin järjestävät yhteistyössä: Kirkkohallitus & Espoon seurakunnat
 

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta, Tapiolan seurakunta, Leppävaaran seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta, Olarin seurakunta, Espoon seurakuntayhtymä, Esbo svenska församling

Ota yhteyttä

projektikoordinaattori
Espoon seurakuntayhtymä
Yhteinen seurakuntatyö
Kirkkokatu 1
02770 Espoo

Seurakuntatyön yhteinen kehittämishanke