Täysi-ikäisten juhannusleiri Velskolassa

pe 23.6. klo 14.00 – su 25.6. klo 13.00
juhannusruusu

Velskola

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kenelle? - Ensisijaisesti espoolaisille työikäisille. Hinta? -50 euroa / sis. 2 vrk täysihoidon omin lakanoin 4-6 hengen huoneissa. Paikka? Nuuksion kansallispuiston vieressä. Ohjelma? Hyvää ruokaa, retki kansallispuistoon, uusia tuttavuuksia. Naurua päihteettömästi. Voit tehdä oman ohjelmaehdotuksesi juhannusleirille. Se otetaan huomioon. Leiri alkaa juhannusaattona 23.6. klo 14.00 ja päättyy sunnuntaina 25.6. klo 12.00 alkavaan lounaaseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.6.

"Mitä tekisin juhannuksena? Ei jaksaisi reissata kauas eikä ainakaan vanhempien mökille tällä kertaa. Olisi kiva olla jossain luonnonkauniissa paikassa kuitenkin ja mukava seura olisi plussaa. Uiminen kuulostaa hyvältä ja joku sellainen juttu, että voisi pitää hauskaa, tanssia ja silti olisi myös syvällisiä keskusteluja." 

Juhannusleirillä ohjelma on ensisijassa aikuisille. Leirille mennään omin kyydein. Bussilla pääsee noin 2 km päähän. Leirillä voi majoittua myös omassa teltassa, jos sisäpaikat menevät täyteen. Ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista, mutta toivottavaa. Miten sitä muuten pääsisi tutustumaan uusiin, kiinnostaviin tyyppeihin? 

Ja koska kyse on kirkon leiristä, leirin ohjelmatarjontaan kuuluu myös mahdollisuus hengellisiin asioihin. Se voi tarkoittaa mm. hengellistä musiikkia, mahdollisuutta rukoukseen ja lupaa keskustella KAIKESTA maan ja taivaan välillä. 

Leirin vetäjät Eveliina ja Taina ottavat vastaan ohjelmaideoita leiriin. Voit tuoda mukaasi oman instrumentin tai jonkun muun harrastevälineen, jolla voisi ilahduttaa koko porukkaa. 

  • Aikuisille Aikuisille

Tästä linkistä leirikeskuksen sivuille Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä

kansainvälisen työn sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo