Miri Rantio - Ensimmäinen joulu -konsertti

pe 1.12. klo 19.00

Espoon tuomiokirkko

Miri Rantio, laulu ja Mikael Bergholm, piano.

Joulu on ennen kaikkea juhla, joka yhdistää ihmisiä muun muassa musiikin muodossa. Haluamme tarjota tunnelmallisen illan, jossa soi niin klassikoita, kuin uudempiakin joululauluja. Konsertin aikana on mahdollisuus osallistua hieman yhteislauluun ja virittäytyä myös siten joulun taajuudelle. 

Tunnelmasta ja musiikista illan aikana vastaa Espoon tuomiokirkon somestakin tuttu laulaja-lauluntekijä Miri Rantio sekä pianisti Mikael Bergholm. Illan aikana kuulet mm. Taivas sylissäni, Avaruus ja Have yourself a merry little christmas. Mukana laulajia Espoon tuomiokirkkoseurakunnan Exodus-kuorosta.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

Miri Rantio:
Olen Espoolainen laulaja-lauluntekijä ja olen esiintynyt ensimmäisiä kertoja jo 13-vuotiaana laulaen. Vuonna 2022 julkaisin omaa käsialaani olevaa musiikkia ja lähitulevaisuudessa on tarkoitus julkaista sitä lisää. Joululauluilla on vahva perinne ja oma jouluni pitää aina sisällään myös paljon musiikkia! Minulle Espoon tuomiokirkko on erityisen rakas "kotikirkko". On suuri ilo ja kunnia kokoontua yhteen aistimaan joulun tuntua Ensimmäinen joulu -konsertissa.

Tulossa upea ilta ja olet lämpimästi tervetullut nauttimaan siitä kanssamme!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki
  • Nuorille Nuorille

Mirin kotisivut: mirirantio.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuomiokirkko, Tuomiokirkkoseurakunta