Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus

su 17.12. klo 18.30
Sininen pohja, tähtiä, nuotteja ja sydämiä, sekä maamallo-joulutkoriste, logossa teksti Kaeuneimmat joululaulut.

Tapiolan kirkko

Laulamme yhdessä Kauneimpia Joululauluja. Yhteislaulua vahvistamassa Tapiolan seurakunnan kamarikuoro sekä Tapiolan Laulu, joilta kuullaan myös muutama esitys.

Tervetuloa laulamaan joululauluja Tapiolan kirkkoon!

Tapiolan seurakunnan kamarikuoro esittää tilaisuudessa muutaman suomalaisen joululaulun kanttori Liisa Malkamäen johdolla, joka myös säestää yhteislaulut.  Tapiolan Laulua johtaa Uli Kontu-Korhonen, tältä kuorolta kuullaan jouluisia terveisiä eri puolilta maailmaa.

Mutta tilaisuuden pääpaino on yhteisessä laulamisessa ja samalla Suomen Lähetysseuran työn tukemisessa. Tilaisuudessa kerätään kolehti SLS:n hyväksi, lauluvihkossa on tietoa myös mobile pay ym maksumahdollisuuksista, mitkä voi suorittaa kotona myöhemmin. Suomen Lähetysseura aloitti yli 50 vuotta sitten tämän 3. adventtiin sijoittuvan yhteislaulutapahtuman, josta on vuosikymmenten kuluessa tullut suurtapahtuma koko Suomessa.

Poikkeuksellisesti tämän vuoden Kauneimpien joululaulujen iltatilaisuus on Tapiolan kirkon kirkkosalissa vasta klo 18.30 lähtien. Tämä sen vuoksi, että klo 17 alkaa viereisessä seurakuntasalissa Kansainvälinen kaksikielinen (suomi - englanti) jouluinen messu englanninkielisine joululauluineen. TNäin porrastamme nämä kaksi tilaisuutta, että halukkaat voivat osallistua molempiin. Tähän KV-messuun ovat kaikki tervetulleita, sinne  tulijoita kutsutaan myös perinteiseen KJ-yhteislaulutilaisuuteen. Laulammekin siksi myöhemmin muutaman joululaulun myös englanniksi.

Tervetuloa!

  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta