Täysi-ikäisten uudenvuodenleiri

la 30.12. klo 11.00 – ma 1.1. klo 13.00
Puunhalaaja

Velskola

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kenelle? - Nuorille aikuisille ja työikäisille. Hinta? -50 euroa / sis. 2 vrk täysihoidon omin lakanoin 4-6 hengen huoneissa, joissa on kerrossängyt. Vessa ja suihku käytävillä. Paikka? Nuuksion kansallispuiston vieressä. Aikataulu? Leiri alkaa la 30.12. klo 12.00 ja päättyy ma 1.1. klo 12.00 Ohjelmassa on jokaiselle jotakin, mutta kaikesta ei tarvitse pitää: mm. Improa, naurua, laulua, tanssia, maalailua, rukousta luovin tavoin, lumikenkä- tai kumisaapasretki Nuuksioon, saunomista. Kaikki tämä päihteettömästi ja viattomasti. Viimeinen ilmoittautumispäivä 21.12. Lue lisää alta.

Velskolan leirikeskus sijaitsee Espoossa, Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Lähin bussipysäkki on kahden kilometrin päässä. Jos jaksat kävellä pari kilometriä, pitää kuljea asfalttitietä kauniiden peltomaisemien halki. Leirille tullaan siis omin kyydein. 

Leirillä on käytössä 12 huonetta, joissa on kerrossängyt. Yhden hengen huoneita ei ole siksi mahdollista järjestää eikä kaikille edes alasänkyä. Muuten leirikeskus on esteetön eli hissi löytyy ja invavessa. Jos ilmoitat samalla lomakkeella muita, teidät majoitetaan samaan huoneeseen. Leirikirje lähetetään ennen joulua. 

Ja koska kyse on kirkon leiristä, leirin ohjelmatarjontaan kuuluu myös mahdollisuus hengellisiin asioihin. Se voi tarkoittaa mm. hengellistä musiikkia, mahdollisuutta rukoukseen ja lupaa keskustella KAIKESTA maan ja taivaan välillä. 

 

  • Aikuisille Aikuisille

Leirikeskuksen omat sivut tässä linkissä Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä

kansainvälisen työn sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo