Hiljaisuuden joogan leiri (täynnä, varasijalle voi ilmoittautua)

pe 26.1. klo 17.00

Hvittorp

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lepoa ja rauhaa Hiljaisuuden joogan siivittämänä

Ohjelmassa on päivittäisiä Hiljaisuuden joogan harjoituksia, vapaaehtoisia hyvinvointiin liittyviä ”pajoja”, saunomista ja vapaata oleilua. Hiljaisuuden joogan harjoitukset ohjaa diakoni Noora Lana, leirillä on mukan myös kansainvälisen työn sihteeri Tuija Samila. Leirikeskuksessa on samanaikaisesti Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuortenleiri, joten tiloissa on myös muita ihmisiä. Tämän vuoksi päätimme järjestää retriitin sijaan leirin, joka kuitenkin tähtää hyvinvointiin ja levollisuuteen.

Leirille otetaan 12 henkeä. Osa huonesta on yhden hengen huoneita, osa jaettuja Tämän vuoksi on tärkeää, että ilmoittautumisen yhteydessä kerrot haluatko majoittua yksin tai voisitko jakaa huoneen toisen ihmisen kanssa. Varapaikoilta on tällöin mahdollista päästä leirille. Kuljemme leirille seurakunnan pikkubussilla ja omilla autoilla. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan lähempänä leiriä.

Leirin hinta on 100e jos jakaa huoneen toisen ihmisen kanssa ja 120e mikäli majoittuu 1 hengen huoneessa. Hinta sisältää kalakasvisruokavalion mukaiset ateriat. Ilmoittautuminen on auki 30.1.2023 saakka, jota kautta voi ilmoittautua jonoon. Voit tämän jälkeen kysellä jonopaikkaa Nooralta. 

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Leppävaaran seurakunta

Ota yhteyttä

Diakoni
Leppävaaran seurakunta
0980505563

Vastuualue: nuoret aikuiset, milleniaalit Aluevastuu: Galleria, Vallikallio, Mäkkylä