Ainako anteeksi? -teemailta

ti 13.2. klo 18.30
kuvassa illan vierailija Anna-Liisa Valtavaara

Soukan kappeli

Illan vierailijana teologi, kirjailija Anna-Liisa Valtavaara. "Kannattaako päätös antaa anteeksi, kun se on usein niin vaikeaa? Millaista apua ja hyötyä se voi tuoda inhimilliseen ja hengelliseen hyvinvointiin? Miten anteeksiantamattomuus ja katkeroituminen puolestaan vaikuttavat omaan elämään, ihmissuhteisiin ja jumalasuhteeseen?"

"Mitä anteeksianto lopulta on – ja mitä se ei ole? Mitä tarkoittaa, että anteeksianto on prosessi? Entä itselle anteeksiantaminen, monille kaikkein vaikein pala? Onko sekin mahdollista aina?"

Illassa saa myös tietoa Krito-toiminnasta (Krito on lyhenne sanoista kristillinen toipumistyö) ja on mahdollisuus ilmoittautua ma 26.2. alkavaan Krito-ryhmään, jossa käsitellään Anna-Liisa Valtavaaran kirjaa Ainako anteeksi?. Kirjan voi lainata tai ostaa seurakunnalta. Ryhmä kokoontuu viikoittain ma 26.2.-29.4. klo 18.30-20.15 Espoonlahden kirkolla. Tied. ja ilm. Ritva, 040 733 6552 tai Kikka, 040 765 5765.

Krito-ryhmä on luottamuksellinen vertaisryhmä ja jakamisen paikka,
jossa luottamus itseen, toisiin ihmisiin, elämään ja Jumalaan voi hiljalleen kasvaa. Keskeistä on kuulla ja kuunnella toisen tarinaa ja kertoa omastaan sen verran kuin on valmis siinä kohtaa jakamaan.

Turvallisessa ilmapiirissä on mahdollista pysähtyä tunnistamaan oman
elämänsä kipukohtia ja rohkaistua etsimään yhteyttä omaan itseensä,
tunteisiinsa ja tarpeisiinsa.

  • Aikuisille Aikuisille

Toipumistyö Krito Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä

aikuistyön sihteeri, diakoni
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo