Ystävänpäivä-konsertti: Tommi Kalenius

ke 14.2. klo 18.00 – 19.30

Kalajärven kappeli

Tervetuloa yksin tai ystävän kanssa konserttiin, jossa lauletaan lauluja elämästä, ihmisyydestä, rakkaudesta ja uskosta.

 Konsertissa on väliaikatarjoilu 10€, jonka tuotto menee Yhteisvastuulle.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja kirsi.muurimaki@evl.fi. Tilaisuus myös striimataan Kalajärven kappelin Facebook-sivulla.

Laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius on tehnyt musiikkia jo yli 20 vuotta.

Tommi Kalenius on kasvanut lauluntekijäksi monien vaiheiden rikastuttamana. Gospelmusiikin parissa uransa ja lauluntekijän matkansa aloittanut Kalenius saavutti varhain paikkansa kotimaisten lauluntekijöiden mielenkiintoisimpien tulokkaiden rintamassa. Tavoitteellinen tekeminen ja alkuaikojen yhteistyö mm. Anna-Mari Kaskisen kanssa tuottivat lukuisia yhteislauluja, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa ympäri maan. Kalenius oli nuoren seurakunnan veisukirjan 50-vuotisjuhlapainoksen toimittajana vuonna 2020. Sen myötä hän pääsi edistämään erityisesti nuorten lauluntekijöiden teoksia ja yhteiskirjoittamisen kulttuuria.  

Oman tekijyyden ja oman äänen löytäminen eteni ikonisten lauluntekijöiden jalanjäljissä. Samaan aikaan nuoruusvuosien mustavalkoinen maailmankuva muuttui tarpeeksi löytää lauluihin inhimillinen, avara ja myötätuntoinen ääni. 

Sooloalbumien tunnetuimmat singlelohkaisut ”Vieläkö Rakkaus Kantaa”, ”Me ollaan” sekä ”Gloria” kohosivat myös valtakunnallisten radiosoittolistojen kärkipäähän. Kuulijakunta laajeni, mikä alkoi näkyä myös konserteissa. Luontaisena live-esiintyjänä tunnettu Kalenius on löytänyt oman yleisönsä.

Vuonna 2023 Tommi Kalenius ja Jari Kekäle lanseerasivat Elämänpuu -produktion, joka saa jatkoa vuonna 2024.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki
  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kalajärven kappeli, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Kalajärven kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3524
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Vastuualue: Kalajärven kappeli. Pohjois-Espoon alueen esihenkilö.