Mimmit - Tärkeää - konsertti lapsille

to 22.2. klo 10.00 – 10.45
Kaksi naista hassuissa vaatteissa soittavat haitaria, ympärillä on talvinen piirretty maisema ja pupu sekä sinitukkainen tyttö.

Suvelan kappeli

Mikä on lapsille tärkeää 2020-luvulla? Se selviää tässä talviloman perhepäivän konsertissa!

“Tärkeää”-konsertissa kuullaan lauluja lapsille merkityksellisistä asioista kuten ystävistä, eläimistä ja erilaisista perheistä.

Laulujen aiheina on myös toisistamme ja luonnosta huolehtiminen. Konsertissa kuullaan lisäksi hengellisiä lauluja uusin sovituksin.

Myös lapset pääsevät itse ääneen. Mimmit ovat keränneet lasten ajatuksia siitä mikä on heille tärkeää. Nämä ajatukset löytyvät Ihmekoneesta, mutta miten se kertoo tietonsa?

Interaktiivinen Mimmit Tärkeää -kirkkokonsertti on riemastuttava ja tunnelmallinen yhdistelmä laulua, leikkiä ja yhdessä osallistumista. Osaatko viittoa auringon tai laulaa yhdessä Ihmekonelaulun?
Monet Mimmit-laulut koskettavat myös aikuisia ja aikuisetkin laulavat mukana konserteissa!

Tervetuloa! Konserttiin on vapaa pääsy.

Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye. Mimmit pulppuavat laulua, tanssia ja puhetta ja saavat kuuntelijat taatusti hyvälle tuulelle. Yhtyeen ilmava luomusoundi on balsamia myös vanhempien korville. Kuuntele Mimmejä levyltä tai näe yhtye livenä. Duon lavaenergia tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuiset. Lasten suursuosikit Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo yli 15 vuotta!

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki

Katso lisää Mimmit-yhtyeestä täältä! Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Suvelan kappeli, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3915
Kirstintie 24
02760 Espoo

Vastuualue: Suvelan kappeli, lapsityö, hiljaisuuden retriitit, päiväkodit. Espoon keskuksen alueen esimies.