Tarina jatkuu -lähetystyön kurssi 26.-27.4.2024

pe 26.4. klo 18.00
Raamattu , enkeli, krusifiksi, maapallo.

Olarin kirkko

Pe klo 18-20 ja la klo 10-16

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Haluatko kuulla Jumalan sydänääniä? Miksi Jumala ei antanut lähetystehtävää enkeleille? Mistä lähetystyössä on kyse? Miksi lähetys on niin olennainen osa kirkkojen ja seurakuntien itseymmärrystä? Mihin Jeesuksen antama lähetyskäsky on seuraajiaan vienyt ja mihin se tänään meitä haastaa? Mihin Jumalan lähetys haastaa minua tänään? Ilmoittautuminen päättyy 19.4. Kurssin hinta on 25 euroa + vapaaehtoinen ruokamaksu.

Tarina jatkuu- koulutus vastaa näihin kysymyksiin kahden päivän aikana. Kokoonnumme perjantaina klo 18-20 ja lauantaina klo 10- 16.00. Kurssimaksu on 25 euroa ja se laskutetaan sähköpostiin tulevan linkin kautta. Maksu sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin. Vapaaehtoinen ruokamaksu kerätään Olarin seurakunnan lähetystyön tukemiseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.4.2024. Kurssia luotsaa Espoonlahden seurakunnan kansainvälisen työn sihteeri yhdessä vapaaehtoisten ryhmänvetäjien kanssa. 

Tarina jatkuu- kurssilla luodaan katsaus Jumalan lähetykseen raamatullisesta, historiallisesta , strategisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Kurssin opettajana toimii Max Chismon, joka on tunnustustenvälisen Simply Mobilizing - lähetysliikkeen perustajajäsen ja merkittävä missiologi. Katsomme lyhyitä opetusvideoita, joiden jälkeen keskustelemme pienryhmissä. Lisäksi tutustumme lähetystyöhön liittyviin artikkeleihin, rukoilemme kansojen puolesta ja katselemme videoita lähetyskentiltä.

Saat sähköpostitse kurssikirjeen.

Kurssin käytyäsi voit käydä parin tunnin Tarina jatkuu- ohjaajakurssin ja voit sen jälkeen itsenäisesti toteuttaa näitä lähetystyön lyhytkursseja omassa seurakunnassasi. 

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Katso traileri tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoon seurakuntayhtymä, Espoonlahden seurakunta, Olarin seurakunta

Ota yhteyttä

Diakoni
Olarin seurakunta
Rälssitilankuja 1
02200 Espoo
kansainvälisen työn sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo