Suvisunnuntain iltamusiikki - JUHANNUS

su 23.6. klo 19.00
Paulus ja Kaisa seisovat vierekkäin ja katsovat kameraan.

Espoon tuomiokirkko

Paulus Hartikainen, laulu; Kaisa Pulkkanen, piano; säveltäjäniminä mm. Sibelius, Melartin, Merikanto, Kuula

Suvesta ja kaipauksesta -konsertissa kuullaan lied- ja pianomusiikkia baritoni Paulus Hartikaisen ja pianisti Kaisa-Mari Pulkkasen esittämänä. Musiikkia kuullaan pääasiassa kotimaisilta säveltäjiltä, mm. Sibelius, Melartin, Merikanto, Kuula.

Baritoni Paulus Hartikainen viimeistelee kirkkomusiikin maisteriopintoja Sibelius-Akatemiassa syventymiskohteenaan laulu. Hänen opettajanaan toimii prof. Petteri Salomaa. Paulus esiintyy erityisen mielellään oratorioiden solistina ja liedlaulajana. Hänen opintojaan ovat tukeneet mm. Martin Wegelius - ja Selim Eskelin -säätiöt.

Pianisti Kaisa-Mari Pulkkanen (MuM) opiskeli Sibelius-Akatemialla Juhani Lagerspetzin ja Teppo Koiviston johdolla. Liedmusiikki on hänelle erityisen läheinen taiteenlaji, mutta Kaisa esiintyy monipuolisesti myös esim. kamarimuusikkona, kuoropianistina ja solistina.

Duo on konsertoinut eri puolilla Suomea ja painottanut ohjelmistossaan erityisesti saksalaista liediä sekä suomalaista ja hengellistä laulumusiikkia. Kilpailuista mainittakoon Helsinki Lied -kilpailun finaali syksyllä 2021. Liedmusiikin saloihin duoa on johdatellut erityisesti Keval Shah.

Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoisella käsiohjelmamaksulla voit halutessaan tukea Espoon tuomiokirkossa tehtävää musiikkityötä.

Tervetuloa!

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuomiokirkko, Tuomiokirkkoseurakunta