Tapiolan seurakunnan rippikoulut 

Tietoa rippikoulusta ja ilmoittautuminen rippikouluun vuonna 2021 löytyvät nuorisotyön sivuilta

http://www.paheksuvakirahvi.fi

 

MIKÄ RIPPIKOULU JA KENELLE?

2021 rippikouluihin kutsutaan 15 vuotta täyttävät nuoret. Rippikoulu on seurakunnan kasteopetusta siitä, mitä kristillinen usko merkitsee ja lahjoittaa ihmiselle. Rippikoulun voi käydä myös kastamaton ja kirkkoon kuulumaton nuori. Tällöin kaste on rippikoulun aikana ennen konfirmaatiota.

Rippikoulut alkavat alkuvuodesta tammikuussa Kevään tapaamisten lisäksi jokaisella ryhmällä on leirimuotoinen tai kaupungissa järjestettävä intensiivijakso. Rippikoulu huipentuu konfirmaatioon. Tapiolan kirkon peruskorjauksesta johtuen vuoden 2021 konfirmaatiot järjestetään muissa Espoon kirkoissa. 

Talvirippikoulun (180 €) intensiivijakso on koulujen talviloman aikaan. 

Musiikkirippikoulu (180 €) on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita musiikista. Soitat tai laulat tai haluat oppia uutta, tule mukaan.

Cityrippikoulussa (70 €) yövytään kotona ja intensiivijakso tapahtuu päivisin Tapiolassa. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Cityrippikouluun kuuluu 1–2 retkipäivää.

Seikkailurippikoulu (250 €) sisältää erilaista seikkailullista toimintaa. Kiipulan leirikeskuksen ohella vaellamme Evon kansallispuistossa ja yövymme siellä teltoissa muutamia öitä. Rippikoulun toteuttavat yhdessä Olarin ja Tapiolan seurakunnat.

Rippikoulumaksu. Rippikoulumaksu kattaa oppimateriaalit, vakuutuksen, kuljetukset sekä täysihoidon. Kaupunkirippikoulut 70e, leiririppikoulut 180e ja harrasterippikoulut 250e.

Nuoret pelaavat palloa nurmikolla.
Kuva: Jani Laukkanen