Teksti: Se löytyi ja missio 2022.

Se löytyi – Missio 2022

Se löytyi -missio 19.9.–16.10.2022 on kristittyjen yhteinen hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Myös Espoon luterilaiset seurakunnat ovat mukana valtakunnallisessa kampanjassa. Mediamissio 2022 kannustaa henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.

Jokaisessa Espoon luterilaisessa seurakunnassa on nimetty Mediamission yhdyshenkilö. Heidän yhteystietonsa löydät tältä sivulta. Älä epäröi, vaan ota meihin rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan jumalanpalveluksen, ryhmän tai vaikkapa kuoron. Sinun ei tarvitse olla seurakunnan jäsen tullaksesi mukaan. Voidaan vaikka tavata, jos niin on mukavampaa. 

Tämän tekstin alapuolelta löydät listauksena Espoon luterilaisten seurakuntien mediamissioon liittyvät tapahtumat, mutta kuten sanottu, paljon muutakin tapahtuu ympäri Espoota päivittäin. 


Mediamission Se löytyi -sivusto avautuu tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja Alfa-ryhmistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä, joissa tutkitaan elämää ja kristinuskoa.

Ota yhteyttä

kansainvälisen työn sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo
Kappalainen
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3908
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Messut ja hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset, sielunhoito ja rukous

Olen toiminut pappina eri tehtävissä alkaen kesästä 1987. Tähän seurakuntaan sain kutsun papiksi 18.4.2001 ja kutsun kappalaiseksi sain vuonna 2005. Tämä työ on kutsumukseni. Erityisesti seurakuntalaisten kanssa yhdessä toteutetut tilaisuudet ja heiltä tullut palaute ovat tuottaneet iloa!

Mistä pidät? Pidän laulamisesta, ulkoilusta ja liikunnasta, Raamatun sanomasta ja ihmisten kohtaamisesta. Kun näen Jeesuksen ja Pyhän Hengen tekevän työtään meissä, se on erityinen ilon aihe.

Mitä työsi sisältää?  Tehtäviini kuuluvat nykyisin Espoon keskuksen hengelliset tilaisuudet, kirkolliset toimitukset ja messut, sekä sielunhoito, ihmisten kohtaaminen, toimistotyö ja rippikoulu.

Kannan huolta, että seurakuntamme pitää esillä sitä hyvää työtä, jota teemme. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä jäseneksi niille, jotka ovat joskus jättäneet jäsenyyden tai eivät ole aiemmin olleet kirkkomme jäseniä.

Lempi raamatunkohtani on: Room.8:28 ”Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.”

Kappalainen
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualueet: lähetys- ja kansainvälinen työ, ekumenia, ystävyysseurakuntatyö, Kilon alue.

Diakoni
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5539
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: mielenterveystyö Aluevastuu: Lintuvaara, Uusmäki

Kappalainen
Olarin seurakunta
Rälssitilankuja 1
02200 Espoo
Kappalainen
Tapiolan seurakunta
09 8050 4484
Kirkkopolku 6
02110 Espoo

Diakonia