Uudet koronaohjeet koskevat myös joulun ajan tapahtumia

  • Messuissa, hartauksissa (esim. perinteiset aattohartaudet) ja kirkollisissa toimituksissa henkilömäärä on rajoitettu 1/3 tilan normaalista enimmäishenkilömäärästä.
  • Konserteissa, Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa, myyjäisissä sekä muissa sisätiloissa järjestettävissä yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa on käytössä koronapassi. Alle 16-vuotiailta ei edellytetä koronapassia. 
  • Kaikissa tilaisuuksissa vahva maskisuositus. Lisäksi huolehdimme turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Saavuthan paikalle vain terveenä.

Ohjeet kannattaa tarkistaa Koronaohjesivulta

Musiikkikuvaelmassa Ihmeellinen yö ollaan tuomiokirkon alttarin edessä, kuvassa on huilisti, enkeli ja  seimi.

Ihmeellinen yö -lastenkonsertit

"Ihmeellinen joulukuu
adventista avautuu.
Neljä valon kynttilää
tahdon sytyttää."

IHMEELLINEN YÖ -lasten konsertit johdattavat lapset ja perheet tänäkin vuonna Joulun ihmeen äärelle. Musiikkikuvaelma kertoo joulun ilosanomaa lapsille musiikin ja mielikuvien kautta.

Tarinassa pikku lammas ja tietäjät tapaavat Beetlehemin tallissa. Mitä he löytävätkään? Matkaa siivittävät laulut ja leikit, joihin myös lapsiyleisö vanhempineen pääsee osallistumaan.

Lähes kaikki kuvaelman laulut ovat Kirkkomuskari-kirjoista, joiden toimituskuntaan on kuulunut osa Ihmeellisen yön esiintyjistä. Monet sävellyksistä ja sanoituksista on kuvaelmassa esiintyvän tietäjän, Kristiina Larjavan, käsialaa. Esiintyjäkaarti koostuu Espoon seurakuntien muskariopettajista sekä muusikoista.

Konsertti on suunniteltu niin, että pienimmätkin kuuntelijat jaksavat konsertin läpi. Pituutta konsertilla on reilut puoli tuntia. Konserttiin on vapaa pääsy.

Konsertit kiertävät Espoon seurakunniss
7.–20.12.2021 välillä.

Piirroskuvituksessa aasi, lammas ja härkä joiden takana näkyy suuri tähti ja sen alla seimi.