Rippikoululaisen tiedot.

Tarkasta että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikein, sillä näihin yhteistietoihin lähetämme infoa rippikoulusta.Seurakunta ja kaste.

Valitse kotiseurakuntasi tai muu valinta sekä vaihda valintaa jos et ole kastettu. Ei hätää jos et muista, me tarkastamme tiedot joka tapauksessa.Taustatietoja rippikoulun käymistä varten.

Vastaa rehellisesti kysymyksiin. Näiden tietojen avulla pystymme luomaan turvallisen rippikoulun jossa voimme ottaa huomioon yksilöllset tarpeet. Lisätiedot kenttään voi kirjoittaa esimerkiksi tietoja koulukiusaamisesta ja muista ryhmäjakoon liittyvistä asioista.Huoltajan tiedot ja maksajan tiedot.

Tarkasta että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikein, sillä näihin yhteistietoihin lähetämme infoa rippikoulusta. HUOMAA että viimeissä kohdassa tulee valita maksajan alasvetovalikosta.Kaverikoodi.

Jos haluat ilmoittautua kavereiden kanssa rippikouluun tulee käyttää kaverikoodia. Ensimmäinen ilmoittautuja valitsee leirit ja saa sähköpostiin kaverikoodin jonka hän jakaa seuraaville kaverille. Seuraava kaveri laittaa rastin kaverikkoodi ruutuun ja laittaa lähetetyn koodin sitä varten avautuvaan kenttään.Rippikoulujen valitseminen.

Valitse listalta rippikoulut joihin ilmoittaudut. Laita ne paremmuusjärjestykseen. Vähintää 4 rippikoula on valittava ja 5 on maksimäärä.

 Vahvista tiedot.

Kun tiedot on syötetty ja rippikoulut valittu, paina "JATKA >>" painiketta .Tarkasta tiedot ja vahvista ilmoittautuminen.

Näyttöön tulee tehdyt valinnat ja paina näytön alaosasta "ILMOITTAUDU >>" painiketta.