Lisätietoja Espoon tuomiokirkkoseurakunnan rippikouluista


Kesän rippikoulut (180 €)
Rippikoulujen leirijaksot pidetään kesällä. Viikko vietetään leirikeskuksessa opiskellen, nauraen ja leikkien. Leiripaikat ovat eri puolilla Suomea.

City (70 €)
City- eli kaupunkirippikoulut järjestetään kesän aikana seurakunnan kappeleilla. Aamulla saavutaan paikalle ja iltapäivällä palataan kotiin. Sopii sinulle, joille kesärippikoulut eivät sovi.

Melontaripari (250 €)
Hilan leirikeskuksessa on mahtavat puitteet melontarippikouluun. Kokemusta kanootin tai kajakin käsittelystä ei tarvitse olla.

Hiihtoloma (180 €)
Rippikoulun leirijakso pidetään koulujen hiihtoloman aikaan. Sopii erityisesti sinulle, jonka kesän aikatauluihin rippikoulu ei sovi.

Uusivuosi (180 €)
Rippikoulun leirijakso pidetään koulujen joululoman aikaan uudesta vuodesta loppiaiseen. Sopii erityisesti sinulle, jonka kesän aikatauluihin rippikoulu ei sovi.

Laskettelu (250 €)
Rippikoulun leirijakso pidetään koulujen hiihtoloman aikaan Joutenlammen leirikeskuksessa, jota lähellä ovat esimerkiksi Vuokatin rinteet. HUOM. Hinta ei sisällä hissilippuja.

Liikunta (250 €)
Liikuntarippikoulussa liikutaan tavallista enemmän. Kokeillaan erilaisia ja yllättäviä lajeja. Sopii seikkailuhenkisille ja liikunnasta tykkääville.

Saaristovaellus (250 €)
Vaelletaan Turun saaristossa. Majoitus on teltoissa, mökeissä ja majatalossa. Sopii meren ystäville. Erätaitoja ei tarvita, mutta luontomatkailuasennetta kyllä.

Saaristoripari (250 €)
Järjestetään Turun saaristossa. Nautitaan saariston tunnelmasta, tehdään retkiä lähisaariin. Majoittuminen on Majatalo Martassa.

Lapin vaellus (250 €)
Vaellusrippikoulussa vietetään ensin joitain päiviä Enontekiössä Hetan Kodalla. Sen jälkeen pakataan rinkat ja lähdetään Hetta-Pallas -vaellusreitille, jonka pituus on noin 55 km. Rippikoulu ei edellytä aiempaa vaelluskokemusta tai erätaitoja, mutta kylläkin kiinnostusta retkeilyyn ja teltassa nukkumiseen.

Musaripari (180 €)
Ykkösvalinta kaikille musiikista kiinnostuneille laulajille ja soittajille. Tehdään musiikkia ja musisoidaan yhdessä joka päivä.

 

Rippikoululeiri
Kuva: Jani Laukkanen