Lisätietoja Espoon tuomiokirkkoseurakunnan rippikouluista


Kesän rippikoulut (170 €)
Rippikoulujen leirijaksot pidetään kesällä. Viikko vietetään leirikeskuksessa opiskellen, nauraen ja leikkien. Leiripaikat ovat eri puolilla Suomea.

City (70 €)
City- eli kaupunkirippikoulut järjestetään kesän aikana seurakunnan kappeleilla. Aamulla saavutaan paikalle ja iltapäivällä palataan kotiin. Sopii sinulle, joka et halua leiririppikouluun.

City pienryhmä (70 €)
City 2 -pienryhmärippikoulu on tarkoitettu erityisesti nuorille, jotka ovat koulussa pienryhmäopetuksessa erilaisten oppimisen haasteiden takia tai hyötyisivät siitä. Pyydämme, että ilmoittautumisen yhteydessä mainitset koulun pienryhmäopetuksesta sekä kerrot tarkemmin millaisia oppimisen haasteita nuorella on.

Melontaripari (240 €)
Hilan leirikeskuksessa on mahtavat puitteet melontarippikouluun. Kokemusta kanootin tai kajakin käsittelystä ei tarvitse olla.

Hiihtoloma (170 €)
Rippikoulun leirijakso pidetään koulujen hiihtoloman aikaan. Sopii erityisesti sinulle, jonka kesän aikatauluihin rippikoulu ei sovi.

Uusivuosi (170 €)
Rippikoulun leirijakso pidetään koulujen joululoman aikaan uudesta vuodesta loppiaiseen. Sopii erityisesti sinulle, jonka kesän aikatauluihin rippikoulu ei sovi.

Laskettelu (240 €)
Rippikoulun leirijakso pidetään koulujen hiihtoloman aikaan Joutenlammen leirikeskuksessa, jota lähellä ovat esimerkiksi Vuokatin rinteet. HUOM. Hinta ei sisällä laskettelulippuja.

Liikunta (240 €)
Liikuntarippikoulussa liikutaan tavallista enemmän. Kokeillaan erilaisia ja yllättäviä lajeja. Sopii seikkailuhenkisille ja liikunnasta tykkääville.

Saaristovaellus (240 €)
Vaelletaan Turun saaristossa. Majoitus on teltoissa, mökeissä ja majatalossa. Sopii meren ystäville. Erätaitoja ei tarvita, mutta luontomatkailuasennetta kyllä.

Saaristoripari (240 €)
Järjestetään Turun saaristossa. Nautitaan saariston tunnelmasta, tehdään retkiä lähisaariin. Majoittuminen on Majatalo Martassa.

Lapin vaellus (240 €)
Vaellusrippikoulussa vietetään ensin joitain päiviä Enontekiössä Hetan Kodalla. Sen jälkeen pakataan rinkat ja lähdetään Hetta-Pallas -vaellusreitille, jonka pituus on noin 55 km. Rippikoulu ei edellytä aiempaa vaelluskokemusta tai erätaitoja, mutta kylläkin kiinnostusta retkeilyyn ja teltassa nukkumiseen.

Musaripari (170 €)
Ykkösvalinta kaikille musiikista kiinnostuneille laulajille ja soittajille. Tehdään musiikkia ja musisoidaan yhdessä joka päivä.

 

Rippikoululeiri
Kuva: Jani Laukkanen