Podcast TunneIhminen 

Ihminen on tunteiden kautta kosketuksissa maailmaan. Miksi koemme iloa, pelkoa, surua tai hämmästystä? Tunteista keskustelemassa suositun Psykopodiaa -podcastin juontaja, psykologi Nina Lyytinen ja tubettaja, TT ja psykologi Ville Mäkipelto. 

1. Ilo 

Voiko iloita liikaa? Missä päin kehoa ilo tuntuu? Näistä teemoista keskustelemassa psykologi, psykopodiaa -podcastin juontaja Nina Lyytinen. Ninaa haastattelemassa pappi Teemu Aalto.

Linkki Ilo-podcastiin

Nina Lyytinen ja Teemu Aalto.

***********

2. Pelko

Miten kohdata pelko ja mihin pelkoa oikein tarvitaan? Kokemuksistaan karhujen kanssa kertomassa psykologi Nina Lyytinen. Keskustelua myös selviytymiskeinoista pelon keskellä.

Linkki Pelko-podcastiin

Nina Lyytinen.

*********

3.Suru

Suru mielletään negatiiviseksi tunteeksi, jota nykyään vältellään. Sillä on kuitenkin tarkoituksensa. Jaksossa keskustellaan yhteisen suremisen tärkeydestä ja surun kanssa elämisestä. Studiossa Teemu Aalto vieraanaan psykologi, tubettaja ja teologian tohtori Ville Mäkipelto.

Linkki Suru-podcastiin

Ville Mäkipelto ja Teemu Aalto.

******************

4. Hämmästys

Mikä ihmeen hämmästys? Jaksossa podcastisäntä Teemun Aallon aito hämmästys ja keskustelua pyhän kokemuksen ja hämmästyksen suhteesta. Asiantuntijavieraana edellisestä jaksosta tuttu psykologi ja tubettaja Ville Mäkipelto.

Linkki Hämmästys-podcastiin

Ville Mäkipelto.