Leppävaaran perheneuvonta muuttaa Etelä-Leppävaaraan

12.10.2017 12.00

Leppävaaran perheneuvonnan sisäänkäynti on sisäpihalla.

Leppävaaran perheneuvonta muuttaa viikolla 43 nykyisistä tiloista Ajurinkujalta Perkkaalle, Etelä-Leppävaaraan. Uusi osoite on Upseerinkatu 1–3, Torni A, 3. krs. 02600 Espoo.

Uudet toimitilat sijaitsevat Leppävaaran aseman lähellä, Kehä I:n toisella puolella hyvien julkisten yhteyksien päässä. Käynti uusiin tiloihin on talokompleksin sisäpihan puolelta Torni A:n rappukäytävästä. Asiakasparkkipaikkoja on viereisen Perkkaan kappelin pysäköintialueella.

Espoon seurakuntien perheasiainneuvottelukeskuksella on kaksi toimipistettä, toinen Leppävaarassa ja toinen Tapiolan keskustornissa. Kaikkiaan Espoon seurakuntien perheneuvonnassa työskentelee kolmetoista perheneuvojaa, joista neljän vastaanotto on Leppävaarassa sekä vastaanottosihteeri.

Kirkon perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen, perheen ja henkilökohtaisen elämän kipukohdissa. Perheneuvonnan asiakkaaksi voi hakeutua yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai perheenä.

Palvelut ovat maksuttomia ja asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Asiakkaita palvellaan myös ruotsiksi ja englanniksi. Perheneuvojilla ja vastaanottosihteereillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Neuvottelukeskuksessa kokoontuu myös erilaisia hoidollisia ryhmiä. Asiakkaaksi hakeudutaan puhelimitse, p. 09 8050 2420, ma, ti, to ja pe klo 9–11.

Perheneuvonnan työntekijät tarjoavat prosessimaista työnohjausta ja lyhyempiä konsultaatioita hoidollista työtä tekeville ammattilaisille

« Uutislistaukseen