Uutislistaukseen

Joulukalenterin piirroskuvassa isä pyöräilee lapsen kanssa lumisateessa. Joulukalenterin on kuvittanut Ilja Karsikas.

93 000 joulukalenteria Espooseen

22.11.2018 13.02

Pääkaupunkiseudun seurakuntien joululahja jäsenille kolahtaa postiluukuista näinä päivinä.

Pääkaupunkiseudulla joulukalentereita jaetaan noin 400 000 kappaletta. Kalenteri saapuu suomenkielisiin koteihin postin välityksellä 19.11. alkaen. Ruotsinkielisille kalenteri tulee Kyrkpressen-lehden välissä 29. marraskuuta. Kalenteri lähetetään koteihin, joissa on vähintään yksi evankelis-luterilaiseen seurakuntaan kuuluva jäsen.

Englanninkielinen kalenteri on jaossa seurakuntien tiloissa ja tilaisuuksissa. Myös suomen- ja ruotsinkielisen kalenterin voi noutaa kirkoilta ja kappeleilta 28.11. jälkeen.

Kalenterissa on 25 luukkua ja se on suunnattu aikuisille, mutta toimii hyvin myös lapsille. Kalenterin on kuvittanut Ilja Karsikas, suomenkieliset tekstit on kirjoittanut Kaisa Kariranta, ruotsinkieliset tekstien kirjoittaja on Monica Vikström-Jokela ja englanninkieliset tekstit ovat Hans Krausen.

Kalenteriluukun pääsee kurkistamaan myös seurakuntien sosiaalisen median tileiltä joka päivä esimerkiksi. Facebookista ja Instagramista löytyvät luukkukuvien yhteydestä myös Kaisa Karirannan painetun kalenterin luukkutekstejä pidemmät mietiskelytekstit.

Kalenterin takakannessa on tietoa seurakuntien joulunajan tapahtumista.

Tämän vuoden kalenteri on toteutettu Espoon, Kauniaisten, Helsingin ja Vantaan seurakuntien yhteistyönä. Espoossa joulukalenteri saapuu koteihin jo neljättä kertaa.

Kalenterista otetaan mielellään palautetta vastaan. Palautelomake